Aparat de aer conditionat caseta 4-way HEIKO JZ070-A1+ CA070-A1

Cod produs: 145207
41 200 lei -4414 lei / -11 %
36 786 lei
Cumpără în rate
3 433.33 lei/luna

Caracteristici tehnice

Descriere

Aparatele de aer condiționat cu casetă Heiko sunt o soluție excelentă pentru instalarea la case, birouri sau restaurante. Gama de produse include aparate cu capacitate diferită pentru a se potrivi mărimii suprafeței clădirii. Unitățile interioare cu casetă sunt disponibile cu panouri circumferențiale de flux de aer (vândute separat). Aparatele Heiko sunt discrete, ușor de instalat și se potrivesc perfect cu orice design interior.


Flux de aer rotund
Cu capacul de 360 de grade, aerul este furnizat din patru laturi și colțuri pentru a asigura un flux eficient de aer în cameră.


Eficiență energetică ridicată
Soluțiile inovatoare au permis o reducere semnificativă a consumului de energie atât în modul de răcire, cât și în cel de încălzire. Aparatele au rating energetic A++/A+.


Flux de aer INTELIGENT
O soluție inovatoare pentru controlul fluxului de aer. Fluxul este îndreptat în sus în timpul răcirii și în jos în timpul încălzirii, ceea ce permite o distribuție uniformă a aerului, prevenind astfel fluxul direct de aer asupra utilizatorului.


Controlul vitezei fluxului de aer
Opțiunea de a controla obloanele pentru fluxul de aer pe verticală și pe orizontală permite direcția precisă a fluxului de aer. Funcția este disponibilă de la controlerul wireless și aplicația Wi-Fi Intelligent Air.


Funcționare silențioasă
Componentele care cuprind aparatul de aer condiționat și sistemul optim de flux de aer asigură o funcționare silențioasă pentru confort în timpul muncii și în timpul liber.

Servicii de instalare
Alte produse din categorie
Brand-uri populare
Conditionere tip caseta Gree
Recent văzute
Vezi cum găsești adresa magazinului JARA Chișinău pe hartă

© Jara.md - Magazin specializat pe sisteme de incalzire si climatizare in Moldova