Aparat de aer conditionat duct High ESP HAIER ADH125H1ERG/1U125S2SN2FB

Cod produs: 62073
84 968 lei -9104 lei / -11 %
75 864 lei
Cumpără în rate
7 080.67 lei/luna

Caracteristici tehnice

Descriere

Aparatele de aer conditionat DUCT cu presiune statica mare sunt aparate eficiente concepute pentru functionarea in incaperi mari sau hale. Designul dispozitivului permite conectarea conductelor pentru distribuția aerului. O gamă largă de drivere vă permite să configurați sistemul corespunzător. In ciuda performantelor ridicate, dispozitivele au un design compact si compact.


Control Wi-Fi
Controlul aparatului de aer condiționat sau al sistemului de aer condiționat folosind un smartphone sau o tabletă conectată la Internet. Telecomanda vă permite să porniți răcirea în zilele caniculare înainte de a vă întoarce acasă. Situațiile de zi cu zi care însoțesc viața inspiră brandul Haier să creeze soluții inteligente. Controlul prin Wi-Fi este simplu și intuitiv, setarea parametrilor de funcționare ai aparatului de aer condiționat este posibilă folosind o aplicație pe un dispozitiv mobil; Ca urmare, este posibil să vizualizați și să accesați aproape toate funcțiile aparatului de aer condiționat. Important este că este posibil să configurați mai multe dispozitive. În plus, sistemul de control Wi-Fi vă permite să creați programe de lucru, de exemplu săptămânal, și să monitorizați consumul de energie electrică de către sistemul de acasă. În aparatele de aer condiționat Haier, este posibil să utilizați diferite tipuri de control fără fir și cu fir.

 

Agent frigorific ecologic
În comparație cu agentul frigorific utilizat în mod obișnuit R410A, potențialul de încălzire globală (GWP) al R32 este de aproape o treime (GWP este de 675 pentru R32 comparativ cu 2088 pentru R410A), permițând în același timp un volum de agent frigorific mult mai mic și o eficiență energetică ridicată. agent frigorific utilizat în mod obișnuit R410A, potențialul de încălzire globală (GWP) al R32 este de aproape o treime (GWP este de 675 pentru R32 comparativ cu 2088 pentru R410A), permițând în același timp un volum de agent frigorific mult mai mic și o eficiență ridicată a energiei.

 

Motor DC ventilator
Aparatele de aer condiționat Haier folosesc un motor de ventilator de curent continuu. În comparație cu un motor de ventilator AC convențional, motorul DC garantează o funcționare eficientă.

Presiune statica externa 210Pa
Posibilitatea setarii presiunii statice externe la 210 Pa permite instalarea unui dispozitiv cu un canal lung pentru distributia aerului.

Servicii de instalare
Produse similare, 42000BTU, 125m2, Inverter
Brand-uri populare
Conditionere tip canal Gree
Recent văzute
Vezi cum găsești adresa magazinului JARA Chișinău pe hartă

© Jara.md - Magazin specializat pe sisteme de incalzire si climatizare in Moldova