Aparat de aer conditionat duct Slim Low ESP HAIER AD50S2SS1FA/1U50S2SJ2FA

Cod produs: 48741
34 646 lei -0 lei / -0 %
34 646 lei
Cumpără în rate
2 887.17 lei/luna

Caracteristici tehnice

Descriere

Aparatele de aer conditionat Slim DUCT cu canalizare cu presiune statica scazuta sunt dispozitive care, datorita designului lor, permit obtinerea celei mai inguste conducte sau instalarea intr-un tavan ingust. Un alt avantaj al acestui dispozitiv este funcționarea silențioasă și posibilitatea de a furniza aer proaspăt, care afectează semnificativ atmosfera din cameră. Aparatele de aer condiționat Slim DUCT pot fi echipate cu un panou avansat (opțional) care direcționează fluxul de aer în diferite direcții, sporind în același timp eficiența distribuției fluxului de aer în încăpere; panouri disponibile cu sau fără afișaj de temperatură.

 

Design compact
Înălțimea aparatelor de aer condiționat Slim de joasă presiune este de numai 185 mm. Designul ultra-îngust demonstrează avansarea tehnologiei utilizate și permite cea mai îngustă conductă sau instalarea într-un tavan îngust.

Agent frigorific ecologic
În comparație cu agentul frigorific utilizat în mod obișnuit R410A, potențialul de încălzire globală (GWP) al R32 este de aproape o treime (GWP este de 675 pentru R32 comparativ cu 2088 pentru R410A), permițând în același timp un volum de agent frigorific mult mai mic și o eficiență energetică ridicată. agent frigorific utilizat în mod obișnuit R410A, potențialul de încălzire globală (GWP) al R32 este de aproape o treime (GWP este de 675 pentru R32 comparativ cu 2088 pentru R410A), permițând în același timp un volum de agent frigorific mult mai mic și o eficiență ridicată a energiei.

 

Pompă de scurgere încorporată
Pompa de scurgere permite scurgerea apei, creând soluția perfectă pentru instalațiile mai solicitante.

Funcționare silențioasă 25 dB (A)
Funcționarea foarte silențioasă a aparatelor de aer condiționat Haier a fost realizată datorită canalelor optimizate de flux de aer și unei secțiuni transversale optimizate a ventilatorului. Aparatele de aer condiționat Haier funcționează cu un nivel de zgomot care este coborât până la 25 dB (A), astfel încât să poată fi folosite noaptea, asigurând confortul utilizatorilor în timp ce nu deranjează somnul. În plus, aparatele de aer condiționat au diferite moduri de funcționare, de exemplu modul SILENȚIȘIT, care oferă funcționarea aparatului de aer condiționat la cel mai scăzut nivel de zgomot posibil.

 

Panou avansat de mascare (opțional)
Panoul estetic de intrare și de evacuare a aerului poate direcționa fluxul de aer în diferite direcții. Un afișaj ușor de citit pe partea din față a dispozitivului arată temperatura.

Servicii de instalare
Produse similare, 18000BTU, 50m2, Inverter
Brand-uri populare
Conditionere tip canal Gree
Recent văzute
Vezi cum găsești adresa magazinului JARA Chișinău pe hartă

© Jara.md - Magazin specializat pe sisteme de incalzire si climatizare in Moldova