Cazan pe combustibil solid cu incarcare manuala DEFRO OPTIMA KOMFORT PLUS A 20 kW

Cod produs: copy249018
61 040 lei -9265 lei / -15 %
51 775 lei
Cumpără în rate
5 086.67 lei/luna

Caracteristici tehnice

 • Categoria:

  Cazane pe combustibil solid
 • Brand-uri:

  Defro
 • Model:

  OPTIMA KOMFORT PLUS
 • Putere, kW:

  20
 • Suprafata de incalzire, m2:

  200
 • Tip incarcare:

  Manuala
 • Randament, %:

  85
 • Grosime metal, mm:

  6
 • Volumul camerei de ardere, litre:

  41
 • Dimensiunile camerei de ardere, mm:

  308х368х250
 • Volumul de apă in cazan, litre:

  72
 • Dimensiuni, mm:

  1620х600х1115
 • Greutate, kg:

  312
 • Diametru cosului de fum, mm:

  180

Descriere

Cazanul cu combustibil solid de ardere lungă DEFRO OPTIMA KOMFORT PLUS A este proiectat pentru încălzirea clădirilor rezidențiale și a cabanelor de la 80 la 350 m2. Cazanul DEFRO din această serie este o nouă generație de sisteme de încălzire echipate cu o unitate de control electronic cu un controler PID, care, folosind un ventilator, asigură alimentarea cu aer măsurat zonei de ardere și, prin urmare, controlează viteza de ardere a combustibilului, menținând un temperatura stabilă prestabilită a cazanului, a cărei limită maximă nu depășește 85 oC. Dacă temperatura din circuit depășește pragul setat, unitatea de control fie reduce debitul de aer, fie îl oprește cu totul. Alimentarea cu aer distribuită în zona de ardere permite controlul cel mai eficient al procesului de ardere a combustibilului la diferite puteri ale cazanului. Sistemul de control al cazanului vă permite să conectați la acesta un senzor de temperatură pentru a controla încălzirea apei calde în cazan și 2 pompe de încălzire centrală și apă caldă.

 

Controler K3P cu control supapă de amestec (driver S3P (pentru 8KW - driver standard ST - 28 OPTI PID ), controler vană de amestec DEFRO-MZ cu senzor de vreme și apă retur, modul GSM, modul INTERNET, versiune NZ pentru sistem de tip închis

 

Designul cazanului DEFRO OPTIMA KOMFORT PLUS A permite utilizarea următoarelor tipuri de combustibil pentru încălzirea unei case sau a unei cabane: pentru încărcare superioară și ardere superioară - cărbune fin (pietricele) și pentru aprinderea cazanului de jos - lemn de foc, cărbune eco-mazăre, brichete, așchii de lemn.


Cazanul de incalzire DEFRO dispune de un schimbator de caldura eficient in mai multe trepte din otel termorezistent de inalta calitate P265GH al fabricii poloneze Arcelor Mittal cu o grosime de 6 mm, care asigura eficienta termica ridicata (pana la 82%). Între corpul cazanului și schimbătorul de căldură, precum și în ușile cuptorului, vata minerală de piatră este utilizată ca izolator termic, datorită căruia persoana care întreține acest cazan Defro este protejată maxim de posibilitatea de a obține arsuri la contactul cu acesta. elemente metalice.

 

Cazanul cu combustibil solid DEFRO este echipat cu un grătar mobil conceput pentru îndepărtarea mai ușoară a cocsului și a cenușii din grătarele de apă ale camerei de ardere. Designul său include o pedală specială, atunci când este apăsată, dinții metalici ies din grătar, rupând crusta de zgură, rezultând o trecere mai bună a aerului și, ca urmare, o eficiență îmbunătățită a arderii.

 

Eliminarea gazelor arse într-un cazan cu combustibil solid
DEFRO OPTIMA KOMFORT PLUS A vine prin coșul de fum situat pe spatele acestuia. Tirajul coșului este controlat prin intermediul unui clapete special din coș. Când este rotit, împingerea se schimbă, ceea ce vă permite, de asemenea, să controlați procesul de ardere. Designul cazanului de încălzire cu combustibil solid DEFRO și amenajarea bine gândită a ușilor cuptorului facilitează curățarea pereților interiori ai schimbătorului de căldură și ai coșului de fum.

Se cumpara cu produsul
Toate produsele(9)
Robinete si altele(2)
Pompe de circulație(2)
Vase de expansiune(1)
Automatizare și securitate(2)
Cos de fum(2)
Servicii de instalare
Alte produse din categorie
Brand-uri populare
Cazane pe combustibil solid Stalmark
Cazane pe combustibil solid Defro
Cazane pe combustibil solid Galmet
Recent văzute
Vezi cum găsești adresa magazinului JARA Chișinău pe hartă

© Jara.md - Magazin specializat pe sisteme de incalzire si climatizare in Moldova