Dedurizator ECOSOFT FU 1018 CAB CE

Cod produs: 47EK0590
24 860 lei -2664 lei / -11 %
22 196 lei
Cumpără în rate
2 071.67 lei/luna

Caracteristici tehnice

Descriere

Filtrul Ecosoft FU1018CAB CE este conceput pentru a reduce duritatea apei menajere. Sistemul este format din două componente principale - un modul (coloană cu o supapă de control) și un rezervor de sare.

 

Ce este apa dură?

Depuneri pe elementele de încălzire ale electrocasnicelor, pete albe pe faianță și instalații sanitare, pete pe suprafețe de sticlă - toate acestea sunt rezultatele impactului apei dure.

Apa cu duritatea ridicată are un efect negativ nu doar asupra stării aparatelor de uz casnic, dar și asupra sănătății umane. Această problemă este comună atât pentru apa provenită din surse naturale, cât și pentru cea din apeductul orășenesc. Motivele pentru aceasta pot fi apa cu sursă dură, imperfecțiunea tehnologiilor de filtrare centralizată, precum și utilizarea tehnologiilor învechite.

 

O soluție eficientă contra problemei apei dure

Pentru a reduce duritatea apei menajere, se folosesc filtre de dedurizare, cum ar fi Ecosoft FU1018CABCE. Ca și material de filtrare se utilizează rășina cu schimbi de ioni HCR-S / S (fabricată de Dow, Dowex ™). În timpul procesului de filtrare, are loc o reacție cu schimb de ioni, în urma căreia ionii sărurilor de duritate sunt înlocuiți de ioni de sodiu, normalizând nivelul de duritate a apei.

Dedurizatorul reduce consumul de energie, crește eficiența aparatelor de uz casnic și reduce frecvența defecțiunilor, respectiv și a costurilor de reparație.

 

Care sunt caracteristicile filtrului?

· Design compact și atractiv;

· Consum econom de sare;

· Instalații sanitare și vesela fără pete albe;

· Culoarea hainelor și a lenjeriei se păstrează mai mult timp;

· Economie de până la 50% a detergenților pentru spălat;

· Durată de viață mai lungă a echipamentelor de încălzire din mașinile de spălat vase și rufe, cazane și fierbătoare de apă;

· Economie de energie de până la 30%.

 

Dedurizatorul Ecosoft FU1018CABCE este proiectat pentru case și apartamente cu o singură baie, pentru a deduriza apa rece menajeră. Este conceput pentru tratarea zilnică a apei pentru 1-2 persoane. După înmuiere, apa poate fi filtrată suplimentar până este adusă la starea potabilă, utilizându-se pentru aceasta un sistem cu osmoză inversă.

Servicii de instalare
Alte produse din categorie
Brand-uri populare
Sisteme de filtrare Ecosoft
Recent văzute
Vezi cum găsești adresa magazinului JARA Chișinău pe hartă

© Jara.md - Magazin specializat pe sisteme de incalzire si climatizare in Moldova