Caracteristici tehnice

Descriere

ersatilitatea sistemului multi-split al aparatului de aer condiționat Samsung vă permite să conectați până la cinci unități externe la unitatea externă.

Aceasta este opțiunea recomandată atunci când este necesar să se controleze individual microclimatul în mai multe clădiri, de exemplu, în clădiri rezidențiale sau în zone rezidențiale mici.

Noile modele Samsung Luzon sunt asociate cu progrese tehnologice care împărtășesc aceeași combinație nouă cu o construcție dreptunghiulară și curată, care se potrivește în orice spațiu.

 

Caracteristica cheie
• Răcire rapidă - răcește rapid camera dintr-un unghi la unghi, astfel încât să vă simțiți întotdeauna confortabil. Tehnologia de stimulare a invertorului digital răcește mai repede aerul la 43%. Designul său avansat are, de asemenea, un ventilator cu 15%, orificiul de admisie 18% și lama este de 31% mai largă, astfel încât aerul rece este în continuare disipat în continuare și mai larg, ajungând la până la 15 metri.
• Curățare automată - Când aparatul de aer condiționat este oprit, funcția de curățare automată pornește automat ventilatorul pentru a îndepărta praful și umiditatea de la schimbătorul de căldură, astfel încât rămâne curat și uscat, ceea ce previne creșterea bacteriilor și a matriței.
• Filtru de lumină Plus: Aerul condiționat funcționează eficient cu mai puțin efort. Filtrul de lumină Plus este situat în exterior, pe partea superioară, astfel încât acesta poate fi ușor îndepărtat și curățat. Mesajul său dens suportă puritatea schimbătorului de căldură, iar acoperirea antibacteriană vă ajută să vă protejați de poluanții periculoși care transportă aerul.

• Durală FIN + - răcire pe termen lung - păstrați mai mult o răceală confortabilă. Marginea Durală + este realizată din material rezistent la coroziune pentru a proteja condensatorul de la rugină, care ajută la menținerea performanței optime a schimbătorului de căldură. Materialul său excelent rezistent la coroziune pentru protejarea condensatorului de la rugină, care ajută la menținerea optimă
• ECO-MODE - Economisiți energia, dar, în același timp, mențineți răcoarea - în modul Eco, puterea mai mică a compresorului este utilizată în comparație cu "modul normal", care reduce consumul de energie. Acest lucru vă permite să vă răciți mai eficient atunci când nu este prea cald afară sau doar să economisiți energia și banii în orice moment, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la facturile de energie electrică.
• Sleep bun - un mod bun de somn creează condiții favorabile pentru somnul de noapte bună. Regulatorul de temperatură oferă confort, astfel încât să adormiți rapid, dormiți profund și treziți-vă odihnit.
• Agentul frigorific R32 - protejați planeta prin reducerea impactului schimbărilor climatice.

Servicii de instalare
Brand-uri populare
Conditionere multi-split Gree
Recent văzute

© Jara.md - Magazin specializat pe sisteme de incalzire si climatizare in Moldova