Achitarea:

- Achitarea in numerar
Curierul va livra comanda la adresa si timpul convenit cu dv. Plata este acceptata in lei, conformpreturilor de pe site.

- Achitarea online
Plata se va face prin cardul bancar Visa si Master Card.

- Achitarea prin transfer
Pentru achitarea prin transfer, dupa ce se face comanda, persoanelor juridice li se va trimite bonul de plata. Pentru aceasta, trimite-ti datele fiscale si bancare ale companiei dv. pe adresa de email: stroiprestij@gmail.com

Livrarea:

- Livrarea în raza orașului Chișinău
Livrarea produselor în raza municipiului Chișinău se efectuează gratuit în cazul în care valoarea minima a comenzii este de 20000 lei.
Pentru comenzile cu valoare mai mica de 20000 lei, costul transportului este indicat pe pagina produsului.
Produsele comandate se livrează între orele 09:00 și 20:00 în zilele de lucru și între orele 10:00 și 18:00 în zilele de odihna. Dacă comanda este efectuată până la ora 16:00, livrarea se realizează în aceeași zi.

- Livrarea pe teritoriul Republicii Moldova 
Livrarea produselor în raza Republicii Moldova se efectuează gratuit în cazul în care valoarea minima a comenzii este de 40000 lei.
Livrarea pe teritoriul Republicii Moldova este efectuata in termen de 72 de ore.

Termeni și condoții confidențialitate

În conformitate cu legea № 133/2011 privind protecţia datelor cu caracter personal, site-ul www.jara.md se obligă să utilizeze datele personale, pe care le indicaţi, doar cu respectarea nivelului necesar de securitate şi doar în scopurile indicate.
Site-ul www.jara.md nu are accesrespectiv nu păstrează informații confidențiale legate de Cardurile bancare ale participanţilor.

Condiții de rambursare

Conform deciziei în legislația Republicii Moldova cumpărătorul are dreptul de a reveni sau înlocuirea produsului, în cazul în care nu este menționat în Anexa № 2 la Hotărârea Guvernului № 1465 din 08 decembrie 2003.

Dacă apar întrebări, managerii noștri sunt mereu gata să vă răspundă. Vă rugăm să ne contactați.