Unitatea interioara duct Medium ESP HAIER AD50S2SM3FA

Cod produs: 41715
17 060 lei -1828 lei / -11 %
15 232 lei
Cumpără în rate
1 421.67 lei/luna

Caracteristici tehnice

Descriere

Conductele Slim DUCT cu presiune statică scăzută sunt dispozitive care, datorită designului lor, vă permit să obțineți cea mai îngustă conductă sau instalarea pe un tavan îngust. Un alt avantaj al acestui dispozitiv este funcționarea sa silențioasă și capacitatea de a furniza aer proaspăt, care afectează semnificativ atmosfera din cameră. Unitățile Slim DUCT pot fi echipate cu un panou avansat (opțional) care direcționează fluxul de aer în diferite direcții, sporind în același timp eficiența distribuției aerului în încăpere; panourile sunt disponibile cu sau fără afișaj de temperatură.

 

Agent frigorific de mediu
În comparație cu agentul frigorific utilizat pe scară largă R410A, R32 are un potențial de încălzire globală (GWP) de aproape o treime (GWP de 675 pentru R32 comparativ cu 2088 pentru R410A), oferind în același timp un volum de agent frigorific mult mai mic și o eficiență energetică ridicată. agent frigorific R410A utilizat pe scară largă, potențialul de încălzire globală (GWP) al R32 este de aproape o treime (GWP de 675 pentru R32 comparativ cu 2088 pentru R410A), obținând în același timp un volum de agent frigorific mult mai mic și o eficiență energetică ridicată.

 

Pompă de scurgere integrată
Pompa de scurgere permite scurgerea apei, ceea ce o face soluția ideală pentru instalațiile mai solicitante.

 

Funcționare silențioasă 25 dB(A)
Funcționarea foarte silențioasă a aparatelor de aer condiționat Haier a fost obținută datorită canalelor optimizate de flux de aer și unei secțiuni optimizate de ventilator. Aparatele de aer condiționat Haier funcționează cu o reducere a zgomotului de până la 25 dB(A), astfel încât pot fi folosite noaptea, oferind confort utilizatorilor fără a deranja somnul. În plus, aparatele de aer condiționat au diferite moduri de funcționare, precum modul SILENT, care asigură că aparatul de aer condiționat funcționează cu cel mai scăzut nivel de zgomot posibil.

 

Design compact
Aparatele de aer condiționat au o înălțime de doar 185 mm. Designul îngust permite cel mai îngust canal de montare sau instalarea în tavane înguste.

 

Panou extins (opțional)
Panoul estetic de intrare și de evacuare a aerului poate direcționa fluxul de aer în diferite direcții. Un afișaj ușor de citit pe partea din față a dispozitivului arată temperatura.

Servicii de instalare
Brand-uri populare
Conditionere multi-split Gree
Recent văzute
Vezi cum găsești adresa magazinului JARA Chișinău pe hartă

© Jara.md - Magazin specializat pe sisteme de incalzire si climatizare in Moldova