RU

Antiscalant Ecotec RO 1000 pentru sisteme cu osmoza inversa, bidon 10 kg.

Cod produs: 47EK0337
1 134 lei -192 lei / -17 %
942 lei
creditCumpără în rate
94.50 lei/luna

Caracteristici tehnice

  • Categoria:

    Accesorii pentru sisteme de filtrare a apei
  • Brand-uri:

    Ecosoft
  • Model:

    10 kg
  • Tip:

    pH3,5-4,5
  • Țara de origine brand:

    Ucraina

Descriere

Antiscalantul Ecotec RO 1000 - Protecția supremă pentru sistemele de osmoză inversă!

Dacă doriți să vă păstrați sistemul de osmoză inversă în cea mai bună formă și să obțineți cea mai pură apă posibilă, atunci Antiscalantul Ecotec RO 1000 de la brand-ul Ecosoft este exact ceea ce aveți nevoie. Acest produs inovator, fabricat cu mândrie în Ucraina, vă asigură că apa dumneavoastră rămâne limpede și curată.

Cu un bidon generos de 10 kg, Antiscalantul Ecotec RO 1000 este suficient pentru a vă proteja sistemul de osmoză inversă pentru o perioadă semnificativă. Intervalul optim de pH de la 3,5 la 4,5 garantează că acest antiscalant lucrează în armonie perfectă cu sistemul dvs., eliminând riscul de depuneri nedorite pe membranele RO și asigurând o performanță constantă.

Acest antiscalant este categoric accesoriul de care aveți nevoie pentru a vă menține sistemul de osmoză inversă în formă optimă și pentru a vă bucura de apă pură și gustată la maximum. Cu Antiscalantul Ecotec RO 1000 de la Ecosoft, puteți avea încredere că apa dumneavoastră va rămâne întotdeauna la nivelul cel mai înalt de calitate. Nu lăsați nimic să vă împiedice să vă bucurați de apă curată și proaspătă - alegeți Antiscalantul Ecotec RO 1000!

Servicii de instalare
Recent văzute
Vezi cum găsești adresa magazinului JARA Chișinău pe hartă

© 2024 Jara.md - Magazin specializat pe sisteme de incalzire si climatizare in Moldova Купить кондиционер в Кишиневе