RU

Aeroterme si perdele de aer

Aerotermele și perdelele termice sunt dispozitive electrice care sunt folosite pentru încălzirea încăperilor. Acestea sunt utilizate pe scară largă în Moldova, în special în perioadele de vreme rece, pentru a menține o temperatură confortabilă în interior.

Aerotermele sunt dispozitive compacte care funcționează pe baza convecției aerului. Ele pot fi portabile sau montate pe perete și pot fi utilizate în încăperi mici, cum ar fi birourile sau garajele. Acestea încălzesc rapid aerul din încăpere și creează o circulație a căldurii, ceea ce asigură o încălzire rapidă și eficientă. Cu toate acestea, din cauza puterii lor ridicate, încălzitoarele consumă multă energie electrică și pot fi costisitoare la utilizare.

Perdelele termice, pe de altă parte, sunt folosite pentru încălzirea spațiilor mari, cum ar fi magazinele, birourile sau depozitele. Acestea sunt instalate deasupra ușilor și creează o perdea de aer cald care împiedică intrarea aerului rece în încăpere. De asemenea, acestea pot fi folosite pentru a îmbunătăți circulația aerului din interior. Perdelele de aer de calitate sunt de obicei alimentate cu gaz sau electricitate și pot fi mai economice decât aerotermele.

Atunci când alegeți un încălzitor cu ventilator sau o perdea de aer, luați în considerare dimensiunea camerei care urmează să fie încălzită, precum și puterea și eficiența energetică a unității. De asemenea, trebuie să vă asigurați că aparatul este sigur și că are certificatele și licențele necesare pentru utilizarea în Moldova.

Cum funcționează perdelele termice?

O perdea termică creează o perdea de aer care separă două zone cu temperaturi diferite. O perdea termică este de obicei instalată deasupra unei uși sau ferestre dintr-o încăpere pentru a preveni pierderea de căldură și curenții de aer care ar putea intra prin ușile sau ferestrele deschise.

Principiul cortinei termice este că aceasta creează un curent de aer cald cu viteză mare care este direcționat vertical în jos. Acest flux de aer creează o barieră care protejează încăperea de aerul rece care intră din exterior.

Perdeaua termică poate fi echipată cu diverse elemente de încălzire, cum ar fi cele electrice sau cu gaz, care încălzesc aerul înainte ca acesta să părăsească perdeaua de aer. De asemenea, este posibil să se instaleze schimbătoare de căldură cu apă care sunt conectate la sistemul de încălzire centrală, permițând ca căldura de încălzire să fie folosită pentru a încălzi aerul din perdea de aer.

Perdelele de aer pot funcționa automat, folosind senzori de mișcare sau termostate pentru a porni și opri în funcție de necesități. Acest lucru economisește energie și asigură un control mai eficient al temperaturii camerei.

Pentru ce sunt folosite încălzitoarele cu ventilator?

Aerotermele cu ventilator sunt utilizate pentru încălzirea rapidă și eficientă a încăperilor mici, cum ar fi birourile, garajele, depozitele, atelierele și casele. Acestea creează un curent de aer cald care este direcționat în direcția dorită și încălzește spațiul. Încălzitoarele au de obicei două setări de temperatură - ridicată și scăzută - și pot funcționa fie pe energie electrică, fie pe gaz.

Ele pot fi utilizate ca sursă principală de căldură sau ca soluție temporară pentru încălzire suplimentară în perioadele mai reci. De asemenea, încălzitoarele pot fi utilizate pentru a încălzi anumite zone din încăperi mai mari, cum ar fi depozite sau ateliere, pentru a menține căldura într-o zonă mai caldă și a economisi costul încălzirii întregii încăperi.

Puteți cumpăra încălzitoare și perdele de aer de diferite tipuri și capacități la prețuri avantajoase.

Aerotermele cu ventilator sunt dispozitive versatile pentru o încălzire rapidă și eficientă. Ele funcționează pe principiul convecției forțate a aerului, adică redistribuie rapid aerul cald într-o încăpere, creând un climat confortabil. Magazinul nostru vă oferă încălzitoare de diferite capacități și modele, astfel încât să puteți alege cea mai bună opțiune pentru camera dvs.

Perdelele de aer, pe de altă parte, sunt folosite pentru a crea o barieră între aerul rece de afară și aerul cald din interiorul camerei. Acestea se montează la ferestre și la uși și datorită principiului lor de funcționare împiedică pătrunderea aerului rece în încăpere. În magazinul Jara.md puteți alege dintr-o gamă largă de sisteme de încălzire de diferite capacități și modele care vor reduce semnificativ costurile de încălzire și vor crea un climat interior confortabil.

Oferim doar încălzitoare și perdele termice de înaltă calitate și testate de producători la prețuri accesibile. Plasați comanda pe Jara.md chiar acum și bucurați-vă de o temperatură confortabilă în casă sau în birou!

Vezi totarrow down
Vezi cum găsești adresa magazinului JARA Chișinău pe hartă

© 2024 Jara.md - Magazin specializat pe sisteme de incalzire si climatizare in Moldova Купить кондиционер в Кишиневе