RU

Depozit de radiatoare in Chisinau

Radiatoarele fac parte dintr-un sistem de încălzire care este utilizat pentru a transfera căldura de la un cazan sau de la o pompă de căldură cu sursă de aer către o încăpere. Radiatoarele pot fi fabricate din diferite materiale, cum ar fi fontă, oțel sau aluminiu.

Radiatoarele din fontă sunt cel mai comun tip de radiator. Acestea sunt durabile, au o putere termică ridicată și păstrează căldura pentru o perioadă lungă de timp. Dar sunt, de asemenea, grele și pot fi dificil de instalat.

Radiatoarele din oțel sunt, de obicei, mai ușoare în greutate, dar emit mai puțină căldură decât radiatoarele din fontă. De asemenea, sunt mai sensibile la coroziune și necesită o întreținere regulată.

Radiatoarele din aluminiu sunt cele mai eficiente din punct de vedere termodinamic, deoarece se încălzesc și se răcesc mai repede. De asemenea, sunt mai ușoare și pot fi produse într-o varietate de modele, ceea ce le permite să se integreze mai bine în interiorul camerei.

Atunci când alegeți radiatoare, este important să luați în considerare dimensiunea camerei în care vor fi folosite, precum și capacitatea cazanului. Acest lucru va ajuta la determinarea numărului de radiatoare necesare și a dimensiunii acestora pentru a asigura o încălzire suficientă. În plus, trebuie luate în considerare costul și durabilitatea, precum și posibilitatea de a regla temperatura în fiecare cameră.

Ce radiatoare sunt cele mai bune?

Fiecare tip de radiator din Moldova are avantaje și unele dezavantaje, iar cea mai bună alegere depinde de nevoile dvs. specifice și de buget.

Radiatoarele din fontă sunt considerate cele mai durabile și mai fiabile. De obicei, au o putere termică ridicată și păstrează căldura pentru o perioadă lungă de timp, ceea ce le face o alegere bună pentru încăperile mari și slab izolate. Cu toate acestea, sunt grele, ceea ce poate fi problematic pentru instalare, și nu se potrivesc întotdeauna cu ușurință cu designul interior.

Cele din oțel sunt mai ușoare, mai ușor de instalat și au un design modern. De asemenea, acestea sunt mai sensibile la coroziune decât radiatoarele din fontă și au, de obicei, o putere termică mai mică.

Radiatoarele din aluminiu au o putere termică bună, se încălzesc brusc și se răcesc în același mod și pot avea un design diferit. Cu toate acestea, ele pot fi mai scumpe decât alte tipuri de baterii și necesită mai multă întreținere.

În plus, există și bimetal, care au avantajele bateriilor din oțel și aluminiu. De obicei, acestea au o putere termică bună, sunt rezistente la coroziune și sunt ușoare.

Așadar, cea mai bună alegere a radiatoarelor depinde de nevoile specifice, de buget și de aspectul camerei. Este important să alegeți radiatoare de calitate și de încredere pentru a asigura o încălzire eficientă și economică în locuința dumneavoastră.

Ce tipuri de radiatoare există?

Există mai multe tipuri de radiatoare pentru încălzirea spațiilor:

  1. Fontă - grele și durabile, pot dura mai mult de 50 de ani. Acestea păstrează căldura chiar și după ce sistemul de încălzire a fost oprit, dar durează mult timp pentru a se încălzi. Se utilizează de obicei în clădiri mari și cabane.
  2. Radiatoarele din oțel: sunt mai ușoare și mai compacte, se încălzesc rapid, dar sunt mai puțin durabile decât radiatoarele din fontă. Radiatoarele din oțel sunt utilizate de obicei în apartamente și case mici.
  3. Radiatoarele din aluminiu: sunt ușoare și se încălzesc rapid, dar nu sunt recomandate pentru utilizarea în sistemele cu apă dură, deoarece metalul se poate coroda. De asemenea, sunt mai sensibile la deteriorări cauzate de impacturi.
  4. Bimetalice: Acestea combină avantajele radiatoarelor din oțel și aluminiu și au un timp de încălzire rapid, o putere termică ridicată și o durată de viață lungă.
  5. Radiatoarele design: sunt radiatoare care, pe lângă funcția lor principală de încălzire a încăperii, sunt și un element de design interior. Acestea pot avea o formă originală, o culoare și un finisaj neobișnuite. Radiatoarele de design devin din ce în ce mai populare în designul interior contemporan.
  6. Uscatoare de prosoape: acestea sunt radiatoare speciale care, pe lângă încălzirea încăperii, sunt concepute și pentru a usca prosoapele. Ele pot fi electrice sau conectate la sistemul de încălzire centrală. Șinele de prosoape sunt disponibile în diferite dimensiuni și forme și pot avea, de asemenea, diferite modele.

Magazinul Jara oferă o gamă largă de diferite tipuri și modele de radiatoare pentru casa sau biroul dumneavoastră. Lucrăm numai cu producători de încredere și de încredere, cum ar fi Roca, Purmo, Arbonia, Kermi, Vogel&Noot, Prado și alții.

Gama noastră de produse include radiatoare clasice din oțel, radiatoare din aluminiu și bimetalice, precum și radiatoare de design și suporturi pentru prosoape încălzite care se potrivesc oricărui interior.

Dispunem de radiatoare de diferite dimensiuni și capacități pentru a se potrivi cu toate dimensiunile camerelor. Oferim, de asemenea, diverse opțiuni de culoare, astfel încât să îl puteți găsi pe cel perfect pentru casa sau biroul dumneavoastră.

Oferim garanție pentru toate radiatoarele noastre și suntem gata să vă oferim sfaturi și asistență în alegerea celui mai potrivit model. De asemenea, garantăm livrarea și instalarea rapidă a radiatoarelor.

Contactați-ne pentru mai multe informații și pentru a vă plasa comanda!  

Vezi totarrow down
Vezi cum găsești adresa magazinului JARA Chișinău pe hartă

© 2024 Jara.md - Magazin specializat pe sisteme de incalzire si climatizare in Moldova Купить кондиционер в Кишиневе