RU

Accesorii radiatoare

|

Accesoriile pentru radiatoare din Moldova sunt disponibile într-o gamă largă. În prezent, pe piață sunt disponibile diferite tipuri de accesorii pentru a îmbunătăți performanța radiatoarelor și a le spori eficiența.

Printre cele mai populare accesorii se numără următoarele:

  • Robinetele termostatice: Acestea vă permit să reglați temperatura într-o încăpere, menținând-o la nivelul dorit. Acest lucru reduce costurile de încălzire și crește confortul în încăpere.
  • Dopuri și dopuri: Acestea sunt folosite pentru a acoperi deschiderile din radiator care nu sunt folosite. Acest lucru crește eficiența radiatorului și reduce pierderile de căldură.
  • Guri de aerisire: Acestea sunt folosite pentru a elimina aerul din sistemul de încălzire. Astfel se evită formarea de pungi de aer care pot împiedica funcționarea corectă a radiatoarelor.
  • Elemente de fixare: Acestea sunt utilizate pentru a monta radiatoarele pe un perete sau pe o altă suprafață. Elementele de fixare trebuie să fie suficient de puternice și sigure pentru a asigura funcționarea sigură a radiatorului.
  • Termostate: Acestea sunt utilizate pentru a regla automat temperatura camerei. Termostatele pot fi electronice sau mecanice și pot funcționa independent sau ca parte a unui sistem de control al încălzirii centrale.

Accesoriile pentru radiatoare sunt disponibile în magazinele specializate sau la firmele de instalare. La alegerea accesoriilor, trebuie să se țină cont de caracteristicile specifice ale sistemului de încălzire individual și de cerințele de confort ale încăperii.

La ce servesc supapele termostatice?

O supapă termostatică este un dispozitiv care vă permite să reglați temperatura într-o încăpere, menținând-o la nivelul potrivit. Aceasta este instalată pe radiator și vă permite să controlați fluxul de căldură în încăpere.

O supapă termostatică este formată dintr-un corp, un cap și un ax. Capul conține un termocuplu care răspunde la schimbările de temperatură din încăpere. Atunci când temperatura crește peste nivelul setat, termocuplul se dilată, ceea ce face ca axul să se rotească și să reducă fluxul de căldură. Dacă temperatura scade sub nivelul stabilit, termocuplul se contractă, ceea ce face ca fusul să se rotească în direcția opusă și crește fluxul de căldură.

Astfel, robinetele termostatice fac posibilă reglarea temperaturii camerei și economisirea costurilor de încălzire. Acestea sunt un accesoriu indispensabil pentru radiatoarele din sistemele de încălzire centrală, precum și pentru încălzirea individuală în apartamente și case particulare.

În Moldova, robineții termostatici pentru radiatoare sunt disponibili în magazinele specializate, precum și la producătorii și furnizorii de echipamente de încălzire. Atunci când alegeți o supapă termostatică, luați în considerare caracteristicile tehnice ale acesteia, compatibilitatea cu radiatorul și cerințele de confort în încăpere.

Dopuri și accesorii de radiator

Dopurile și accesorii de radiator sunt piese care sunt folosite pentru a închide găurile radiatorului. Acestea pot fi necesare în timpul montării și demontării radiatorului, precum și în timpul lucrărilor de reparații la sistemul de încălzire.

Dopurile sunt concepute pentru a acoperi deschiderile de pe radiatoare care nu sunt utilizate în sistemul de încălzire. Acestea pot fi necesare la înlocuirea sau relocarea radiatoarelor atunci când unele deschideri sunt lăsate libere. Dopurile sunt disponibile în diferite dimensiuni și tipuri, în funcție de designul radiatorului și de cerințele sistemului de încălzire.

Pe de altă parte, dopurile sunt utilizate pentru a închide temporar găurile din radiatoare, de exemplu, în timpul lucrărilor de reparații la sistemul de încălzire. Acestea pot fi necesare atunci când se înlocuiesc elemente individuale ale radiatorului, cum ar fi robinetele sau capetele termostatice. Dopurile există atât temporare, din plastic sau cauciuc, cât și permanente, din metal sau alte materiale.

În Moldova puteți cumpăra dopuri și dopuri pentru radiatoare în magazinele specializate și de la producătorii și furnizorii de echipamente de încălzire. La selectarea dopurilor și dopurilor trebuie să luați în considerare dimensiunea, tipul și designul acestora, precum și cerințele de siguranță și fiabilitate în sistemul de încălzire.

Dopuri de aerisire pentru radiatoare

O gură de aerisire pentru radiatoare este un dispozitiv care este utilizat pentru a elimina aerul din sistemul de încălzire. Aerul poate apărea în sistem în timpul pornirii sau funcționării încălzirii, ceea ce duce la utilizarea ineficientă a sistemului și la creșterea costurilor de încălzire.

Gurile de aerisire pentru radiatoare sunt disponibile în diferite tipuri și modele, dar funcția lor principală este de a elimina aerul din sistem. Acestea sunt instalate în partea superioară a radiatorului, unde aerul se acumulează într-o măsură mai mare. Gura de aerisire este un șurub sau un element de supapă care se deschide atunci când există aer în sistem și permite eliminarea acestuia.

Gurile de aerisire pentru radiatoare pot fi fie automate, fie manuale. Gurile de aerisire automate se deschid atunci când există aer în sistem și se închid atunci când aerul este evacuat. Gurile de aerisire manuale se deschid și se închid manual atunci când este necesar.

Gurile de aerisire pentru baterii pot fi achiziționate de la magazinele specializate în echipamente de încălzire din Moldova, precum și de la producători și furnizori. Atunci când selectați gurile de aerisire, luați în considerare tipul și designul acestora, compatibilitatea cu sistemul de încălzire, precum și cerințele de siguranță și fiabilitate.

Elemente de fixare a radiatorului

Elementele de fixare a radiatoarelor sunt piese utilizate pentru a monta și fixa radiatoarele pe pereți sau pe alte suprafețe dintr-o încăpere. Elementele de fixare pot fi de diferite tipuri și modele, în funcție de cerințele de instalare și de caracteristicile radiatoarelor.

Principalele tipuri de elemente de fixare a bateriilor includ suporturi, console, plăci de fixare și alte accesorii. Consolele sunt elemente metalice care sunt fixate pe perete și pe care sunt montate radiatoarele. Acestea pot fi simple sau duble pentru a se potrivi cu unul sau, respectiv, mai multe radiatoare.

Suporturile pentru radiatoare sunt utilizate pentru a fixa radiatoarele pe suporturi. Acestea sunt disponibile în diferite dimensiuni și tipuri, în funcție de designul și dimensiunea radiatorului. Plăcile de fixare și clemele sunt, de asemenea, utilizate pentru a fixa radiatoarele pe pereți și pe alte suprafețe din încăpere.

Elementele de fixare pentru radiatoare sunt disponibile în magazinele specializate de echipamente de încălzire din Moldova, precum și la producători și furnizori. Atunci când selectați elementele de fixare, luați în considerare tipul și designul acestora, compatibilitatea cu radiatorul și cerințele pentru o instalare sigură și securizată. De asemenea, se recomandă să se țină cont de reglementările locale și de codurile de practică pentru instalarea și montarea sistemului de încălzire.

Termostate pentru radiatoare

Un termostat pentru radiatoare este un dispozitiv utilizat pentru a regla temperatura camerei prin controlul funcționării radiatorului. Acestea pot fi instalate pe fiecare radiator din sistemul de încălzire sau pe un regulator central.

Termostatele pentru radiatoare pot fi de diferite tipuri și modele, dar funcția lor principală este de a controla temperatura camerei. Ele funcționează prin reglarea debitului de apă caldă în radiator, ceea ce vă permite să mențineți o temperatură setată în încăpere.

Există diferite tipuri de termostate pentru radiatoare, inclusiv mecanice și electronice. Termostatele mecanice utilizează un element bimetalic care reacționează la schimbările de temperatură și deschide sau închide o supapă care reglează fluxul de apă caldă în radiator. Termostatele electronice folosesc un senzor de temperatură și un microprocesor pentru a regla automat debitul de apă caldă în radiator.

Termostatele pentru radiatoare sunt disponibile în magazinele specializate în echipamente de încălzire din Moldova, precum și la producători și furnizori. Atunci când alegeți un termostat, luați în considerare tipul și designul acestuia, compatibilitatea cu sistemul de încălzire, cerințele de siguranță și fiabilitate, precum și costul și funcționalitatea.

Avem plăcerea de a vă oferi o gamă largă de accesorii pentru radiatoare de la magazinul Jara din Moldova. Magazinul nostru vă oferă produse de înaltă calitate de la producători renumiți pentru a vă ajuta să optimizați performanța sistemului de încălzire și să creați un mediu confortabil în încăpere.

În sortimentul nostru găsiți robineți termostatici, capace și dopuri pentru radiatoare, guri de aerisire, elemente de fixare și alte accesorii pentru radiatoare care vă vor ajuta să reglați ușor și eficient temperatura în casa sau biroul dvs.

Oferim livrarea mărfii pe întreg teritoriul Republicii Moldova, precum și instalarea accesoriilor pentru radiatoare de către meșterii noștri profesioniști. Specialiștii noștri sunt gata să instaleze și să regleze orice accesoriu pentru radiatoare pentru a asigura performanța optimă a sistemului dvs. de încălzire.

La noi veți găsi produse de înaltă calitate la prețuri accesibile, iar noi garantăm un nivel înalt de servicii și consultanță în toate aspectele legate de selectarea și instalarea accesoriilor pentru radiatoare. 

Vezi totarrow down
Vezi cum găsești adresa magazinului JARA Chișinău pe hartă

© 2024 Jara.md - Magazin specializat pe sisteme de incalzire si climatizare in Moldova Купить кондиционер в Кишиневе