RU

Radiatoare de baie

|

Magazinul Jara are plăcerea de a vă oferi o ofertă bună la baterii de baie. Uscatoarele de prosoape nu sunt doar un element comod și funcțional al băii, ci și un obiect decorativ care poate conferi camerei un farmec și un stil aparte.

În magazinul nostru veți găsi o alegere mare de uscatoare a uscatoarelor de prosoape de diferite dimensiuni, forme, culori și capacități. Oferim modele de la producători renumiți care combină calitatea și funcționalitatea înaltă.

Uscatoarele de prosoape cu încălzire nu se caracterizează doar printr-un design elegant, ci și printr-o capacitate mare, astfel încât să puteți usca prosoapele și alte materiale textile rapid și eficient. Construcția lor robustă și utilizarea de materiale de calitate garantează că uscatoarele de prosoape vor dura mult timp și nu se vor coroda.

În magazinul nostru puteți cumpăra uscatoare de prosoape Chisinau la un preț atractiv și, de asemenea, beneficiați de o garanție a produsului. Oferim, de asemenea, consultanță și asistență gratuită în alegerea unui uscator de prosoape, precum și instalare profesională.

Pentru mai multe informații despre gama și serviciile noastre, vă rugăm să contactați managerii noștri prin telefon sau să vizitați magazinul nostru la or.Chisinau, str.Burebista 110.

Nu ratați șansa de a obține un uscator de prosoape elegant și funcțional la un preț avantajos în magazinul Jara!

Ce tipuri de uscatoare de prosoape md puteti gasiti la noi?

Puteți găsi diferite tipuri a uscatoarelor de prosoape pentru camera de baie în asortimentul magazinului Jara. Unele dintre acestea includ:

  1. Uscatoare pentru prosoape electrice in Moldova: sunt cel mai comun tip, care sunt alimentate cu energie electrică și au o putere mare, permițându-vă să uscați prosoapele și alte textile rapid.
  2. Uscatoare de prosoape cu apa: sunt tipul de calorifere de baie md care funcționează cu apă caldă și sunt conectate la sistemul de încălzire centrală. Acestea au o capacitate mai mică decât cele electrice, dar sunt la fel de eficiente la uscarea prosoapelor.
  3. Uscatoarele de prosoape combinate: sunt un tip de calorifere de baie ieftine care combină un sistem electric și unul cu apă. Acestea vă permit să folosiți atât apă caldă, cât și electricitate pentru a vă usca prosoapele.
  4. Uscatoare de prosoape design: sunt un tip de calorifere de baie cu livrare care au un design elegant și modern și pot fi folosite nu numai pentru a usca prosoapele, ci și pentru a crea efectul unui element de decor suplimentar în baie.

În plus, în magazinul nostru puteți găsi uscatoare de prosoape în diferite dimensiuni, forme și culori, ceea ce vă permite să alegeți cel mai potrivit model pentru baia dumneavoastră.

Ce uscatoare de prosoape in rate sunt populare în 2023 în Moldova?

Ca în orice alt domeniu, tendințele și moda în materie de calorifere de baie se poate schimba de la an la an. Unele dintre tendințele la modă în 2023 ar putea include:

  • Materiale ecologice - din ce în ce mai mulți producători a uscatoarelor de prosoape încep să utilizeze materiale ecologice în produsele lor, cum ar fi oțelul inoxidabil, aluminiul și alte metale care pot fi reciclate la sfârșitul vieții lor.
  • Design elegant - uscatoarele de prosoape design devin din ce în ce mai populare, deoarece pot fi folosite nu numai pentru a usca prosoapele, ci și pentru a crea efectul unui element de decor suplimentar în baie.
  • Funcții inteligente - unii producători a caloriferelor de baie încep să încorporeze funcții inteligente în produsele lor, cum ar fi pornirea/oprirea automată sau funcții de control prin intermediul unei aplicații mobile.
  • Modele hibride - Uscatoarele de prosoape hibride, care pot funcționa atât cu energie electrică, cât și cu apă caldă, devin din ce în ce mai populare, deoarece oferă utilizatorului mai multe opțiuni pentru a alege modul de uscare a prosoapelor.

Deci, ar trebui de remarcat faptul că alegerea unei baterii de prosoape depinde de nevoile și preferințele dvs. personale, precum și de caracteristicile tehnice ale băii.

De ce e nevoie de un uscator de prosoape în casa ?

Un calorifer pentru prosoape este un element care e conceput pentru a usca prosoapele și alte materiale textile, cum ar fi halate de casă, carouri, etc. În casă, un încălzitor de prosoape poate fi foarte util, deoarece reduce timpul necesar pentru a usca lucrurile, în special în sezonului rece, când umiditatea din încăpere poate fi ridicată.

Pe lângă funcția sa de uscare, o baterie de prosoape oferă, de asemenea, o sursă suplimentară de căldură în baie, reducând astfel costurile de încălzire. În plus, caloriferul de baie poate servi ca element decorativ în baie, adăugând un aspect elegant și modern.

Eficiența energetică a uscatoarelor de prosoape

Eficiența energetică a caloriferelor de baie variază foarte mult în funcție de construcția și caracteristicile tehnice ale acestora. În general, totuși, uscatoarele de prosoape sunt considerate relativ eficiente din punct de vedere energetic.

Cele mai eficiente sunt uscatoarele de prosoape electrice dotate cu termostate și temporizatoare care permit reglarea temperaturii și a duratei de funcționare. La fel, remarcam faptul că modelele de uscatoare de prosoape mai mari, cu mai multe panouri, pot fi mai eficiente, deoarece sunt capabile să încălzească un volum mai mare de aer din baie.

În plus, unii producători oferă uscatoare de prosoape care funcționează cu apă caldă de la sistemul de încălzire centrală, care poate fi mai eficient din punct de vedere energetic decât opțiunile electrice.

În orice caz, atunci când alegeți un calorifer pentru prosoape, ar trebui să acordați atenție eficienței sale energetice, precum și specificațiilor și recomandărilor producătorului privind utilizarea și întreținerea dispozitivului pentru a obține economii maxime de energie și longevitate de funcționare. 

Vezi totarrow down
Vezi cum găsești adresa magazinului JARA Chișinău pe hartă

© 2024 Jara.md - Magazin specializat pe sisteme de incalzire si climatizare in Moldova Купить кондиционер в Кишиневе