RU

Radiatoare Design

|

Caloriferele design sunt o modalitate excelentă nu numai pentru a vă încălzi casa, ci și pentru a decora interiorul acesteia. Acestea au forme, dimensiuni, culori și materiale neobișnuite, care se pot potrivi cu orice stil și design de cameră. Ele creează o atmosferă de confort și eleganță și pot fi folosite ca parte centrală a decorului unei încăperi.

Bateriile de design din Chișinău pot fi confecționate din diferite materiale, cum ar fi aluminiu, oțel inoxidabil, sticlă, piatră, lemn etc. Ele pot avea diferite forme - de la clasic la modern, de la abstract la geometric.

În plus, există baterii de design cu diverse funcționalități, cum ar fi oglinzi, umerașe de haine, rafturi, etc.

Unul dintre principalele avantaje ale caloriferelor de design este că pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor dumneavoastră în materie de design.

Stiluri de calorifere design în Moldova

Caloriferele design se pot potrivi cu orice stil și design al camerei, de la clasic la contemporan. Unele dintre cele mai populare stiluri de baterii de design includ:

 • Minimalism: bateriile din acest stil au de obicei forme simple și linii curate, fără ornamente.
 • High-tech: radiatoarele din acest stil au, de obicei, un design modern, inovator, realizat din metal și sticlă.
 • Clasic: bateriile din acest stil au un design mai tradițional, cu detalii rafinate din bronz, alamă sau alte metale.
 • Art deco: radiatoarele din acest stil pot avea forme geometrice neobișnuite și pot fi decorate cu elemente decorative, cum ar fi cristale sau ceramică.
 • Eclectic: în acest stil, bateriile pot combina diverse elemente din diferite stiluri pentru a crea un design unic și neobișnuit.

În plus, există multe alte stiluri de calorifere de design, cum ar fi stilul modern, scandinav, industrial etc. Este important să alegeți un stil care să se potrivească nevoilor dumneavoastră și designului camerei.

Modele de radiatoare de design 2023

Unele dintre tendințele de design al radiatoarelor care au fost relevante în 2023 includ:

 • Design minimalist: mulți designeri preferă liniile simple și curate, care permit radiatorului să se integreze cu ușurință în orice interior.
 • Utilizarea de forme neconvenționale: unii designeri încep să experimenteze cu formele radiatoarelor, făcându-le neobișnuite și unice.
 • Materiale neobișnuite: unele radiatoare pot fi realizate din materiale neobișnuite, cum ar fi sticla sau ceramica.
 • Culori: radiatoarele pot fi vopsite într-o varietate de culori, inclusiv nuanțe strălucitoare și neobișnuite care atrag atenția.
 • Multifuncționalitate: unele calorifere design pot fi o sursă de căldură, dar au și funcții suplimentare, cum ar fi să fie folosite ca rafturi de depozitare.
 • Eficiență energetică: având în vedere atenția tot mai mare acordată mediului și eficienței energetice, unele radiatoare pot fi proiectate special pentru a reduce consumul de energie și impactul asupra mediului.

Mulți producători de radiatoare de design acordă, de asemenea, atenție sustenabilității produselor lor. Aceștia folosesc materiale care nu poluează mediul înconjurător, cum ar fi oțelul inoxidabil, cuprul și aluminiul. În plus, unii producători își reduc amprenta de carbon și folosesc materiale reciclabile.

Astfel, durabilitatea este un factor important atunci când alegeți un calorifer de design, care, pe lângă funcția sa estetică, ar trebui să fie, de asemenea, sigur pentru sănătate și mediu.

Cum să alegeți un calorifer de design?

Alegerea unui radiator de design depinde de o serie de factori, cum ar fi:

 • Stilul interiorului: Este important să se ia în considerare stilul casei sau al apartamentului, astfel încât radiatorul să se potrivească cu conceptul general. De exemplu, radiatoarele în stil baroc sau imperiu se vor potrivi unui interior clasic, în timp ce radiatoarele minimaliste cu o suprafață netedă sunt potrivite pentru un interior modern.
 • Dimensiunea camerei: În funcție de dimensiunea camerei, alegeți radiatorul de dimensiunea potrivită pentru a furniza cantitatea potrivită de căldură.
 • Puterea: Radiatorul trebuie dimensionat în funcție de dimensiunea și caracteristicile camerei.
 • Material: Alegerea materialului depinde de preț, design și funcționalitate. De exemplu, radiatoarele din oțel sunt mai durabile decât cele din aluminiu, dar sunt mai scumpe.
 • Design: Există multe calorifere de design care diferă în funcție de formă, dimensiune și culoare. Este important să alegeți unul care să se potrivească cu ideea generală a interiorului.
 • Eficiența energetică: Țineți cont de faptul că unele baterii de design sunt mai eficiente din punct de vedere energetic decât altele. De exemplu, radiatoarele cu panouri duble pot crește eficiența încălzirii.
 • Marca: Radiatoarele de la producătorii de renume pot avea o calitate mai bună și o durată de viață mai mare.

În general, alegerea unui calorifer de design depinde de nevoile și preferințele dumneavoastră individuale, precum și de cerințele interiorului dumneavoastră.

Top 8 mărci cunoscute de calorifere design în Moldova

 1. Vasco este o companie belgiană cunoscută pentru tehnologia sa inovatoare și produsele de înaltă calitate.
 2. Runtal - o companie germană care produce calorifere de design într-o gamă largă de modele și culori.
 3. Zehnder este o companie elvețiană specializată în producerea bateriilor de design cu tehnologie avansată.
 4. Tubes Radiatori este o marcă italiană care produce radiatoare de design în forme și culori neobișnuite.
 5. Irsap este o companie italiană care produce calorifere design exclusiviste, de înaltă calitate și cu un design rafinat.
 6. Purmo este o companie suedeză specializată în producția de baterii de design care îndeplinesc toate cerințele designului interior modern.
 7. Antrax IT este o marcă italiană care produce radiatoare design inovator care încorporează tehnologie avansată și forme neobișnuite.
 8. Jaga este o companie belgiană care produce calorifere design cu forme neobișnuite și funcționalitate ridicată.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai cunoscute mărci de calorifere de design, existând multe alte companii implicate în producția de produse din acest segment.

Magazinul Jara oferă o gamă largă de baterii design pentru casa sau biroul dumneavoastră. Radiatoarele noastre nu numai că oferă căldură, dar devin și un accesoriu elegant pentru interior.

Oferim instalarea profesională a radiatoarelor noastre la alegere. Tehnicienii noștri sunt foarte experimentați și bine informați în instalarea radiatoarelor de design.

La noi veți găsi mărci renumite, cum ar fi Vasco, Zehnder, Vogel&Noot, Arbonia și multe altele. Oferim o gamă largă de modele și culori pentru a satisface nevoile fiecărui client.

Atunci când cumpărați un calorifer de design din magazinul nostru, obțineți nu numai un element de interior elegant, ci și un produs de calitate și fiabil.

Contactați-ne astăzi pentru a vă alege radiatorul de design perfect și pentru a plasa comanda cu instalare. Suntem gata să vă oferim sfaturi profesionale și să vă ajutăm să alegeți.  

Vezi totarrow down
Vezi cum găsești adresa magazinului JARA Chișinău pe hartă

© 2024 Jara.md - Magazin specializat pe sisteme de incalzire si climatizare in Moldova Купить кондиционер в Кишиневе