RU

Filtru anticalcar ECOSOFT SCALEX pentru mașini de spălat și mașini de spălat vase 3/4"

Cod produs: 47EK0002
330 lei -35 lei / -11 %
295 lei
creditCumpără în rate
27.50 lei/luna

Caracteristici tehnice

 • Categoria:

  Filtre de cartuș
 • Brand-uri:

  Ecosoft
 • Model:

  Ecosoft scalex
 • Presiune maxima, bar:

  6
 • Temperatura maximă a lichidului,°C:

  +40
 • Metoda de instalare:

  verticala
 • Țara de origine brand:

  Ucraina
 • Diametru conexiunii, inch:

  3/4

Descriere

Filtrul anticalcar ECOSOFT SCALEX, sub brandul Ecosoft, reprezintă o soluție eficientă pentru protejarea mașinilor de spălat și a mașinilor de spălat vase de efectele dăunătoare ale depunerilor de calcar. Acest filtru a fost proiectat pentru a oferi performanță și durabilitate, asigurând funcționarea optimă a echipamentelor dumneavoastră și prelungindu-le durata de viață.

Prin utilizarea acestui filtru, puteți să vă bucurați de multiple beneficii. Cu o presiune maximă de lucru de 6 bari și capacitatea de a funcționa la temperaturi de până la 43°C, acest filtru este potrivit pentru majoritatea aplicațiilor casnice. Instalarea se face în mod vertical, iar diametrul conexiunii este de 3/4 de inch, ceea ce îl face compatibil cu majoritatea sistemelor de alimentare cu apă.

Marca Ecosoft este recunoscută pentru produsele de înaltă calitate și acest filtru anticalcar nu face excepție. Fabricat în Ucraina, sub brandul de încredere Ecosoft, acest produs vă oferă încredere în prevenirea acumulării de calcar în echipamentele dumneavoastră de spălare. În plus, instalarea și întreținerea sunt ușoare, iar schimbarea cartușelor se poate face cu ușurință, asigurând astfel o utilizare convenabilă pe termen lung.

Cu filtrul anticalcar ECOSOFT SCALEX, veți beneficia de o apă mai curată și de o protecție eficientă împotriva efectelor negative ale calcarului asupra echipamentelor dumneavoastră de spălare. Acest filtru contribuie la menținerea performanței optime a mașinilor de spălat și la extinderea duratei lor de viață, economisind astfel bani și timp.ecosoft_salex_filter_installation.jpg

Servicii de instalare
Recent văzute
Vezi cum găsești adresa magazinului JARA Chișinău pe hartă

© 2024 Jara.md - Magazin specializat pe sisteme de incalzire si climatizare in Moldova Купить кондиционер в Кишиневе