RU

Filtru mecanic 1/2 (100 MCR) cu reductor de presiune Protector MINI

Cod produs: 47BW0548
2 708 lei -459 lei / -17 %
2 249 lei
creditCumpără în rate
225.70 lei/luna

Caracteristici tehnice

 • Categoria:

  Filtre de cartuș
 • Brand-uri:

  Ecosoft
 • Model:

  1/2 (100 MCR)
 • Presiune maxima, bar:

  6
 • Productivitate, lit/ora:

  3500
 • Temperatura maximă a lichidului,°C:

  +30
 • Metoda de instalare:

  verticala
 • Țara de origine brand:

  Ucraina
 • Diametru conexiunii, inch:

  1/2

Descriere

Filtru mecanic 1/2 (100 MCR) cu reductor de presiune Protector MINI

Pentru a va asigura ca apa dvs. este curata, sigura si potabila, va prezentam Filtrul mecanic 1/2 (100 MCR) cu reductor de presiune Protector MINI de la brand-ul de renume Ecosoft. Acest filtru de cartuș combinat cu un reductor de presiune este alegerea ideala pentru a imbunatati calitatea apei pe care o utilizati in gospodaria dvs.

Cu o presiune maxima de functionare de 6 bari, acest filtru se ocupa cu eficienta de eliminarea impuritatilor nedorite din apa, asigurandu-va ca aceasta este proaspata si curata. Cu o productivitate impresionanta de 3500 de litri pe ora, acest filtru poate face fata cerintelor dvs. de consum de apa zilnic.

Acest filtru mecanic 1/2 (100 MCR) cu reductor de presiune Protector MINI este proiectat pentru instalare verticala, ceea ce il face potrivit pentru o gama variata de aplicatii. Cu o temperatura maxima de lichid de +30°C, va puteti bucura de apa de calitate in orice sezon.

Produsul Ecosoft este fabricat in Ucraina, ceea ce garanteaza o atentie sporita la calitatea si performanta produsului. Diametrul conexiunii de 1/2 inch il face compatibil cu multe instalatii existente, ceea ce face instalarea sa usoara si convenabila.

Investind in Filtrul mecanic 1/2 (100 MCR) cu reductor de presiune Protector MINI de la Ecosoft, veti beneficia de o apa mai curata, mai sigura si mai sanatoasa pentru toate nevoile dvs. de zi cu zi. Nu lasati impuritatile sa va afecteze calitatea apei - alegerea unui filtru de calitate este cheia pentru a va asigura ca apa pe care o consumati este de cea mai buna calitate posibila.

Servicii de instalare
Recent văzute
Vezi cum găsești adresa magazinului JARA Chișinău pe hartă

© 2024 Jara.md - Magazin specializat pe sisteme de incalzire si climatizare in Moldova Купить кондиционер в Кишиневе