RU

Flotorul Pedrollo (10m)

Cod produs: 5001410
1 060 lei -256 lei / -24 %
804 lei
creditCumpără în rate
88.33 lei/luna

Caracteristici tehnice

 • Categoria:

  Panouri de comanda
 • Brand-uri:

  Pedrollo
 • Model:

  FL-10
 • Țara de origine brand:

  Italia
 • Lungimea cablului de alimentare,m:

  10
 • Temperatura maximă a lichidului,°C:

  +60
 • Tip de protecție:

  IP68

Descriere

Flotorul Pedrollo cu o lungime de 10 metri este un component esențial în categoria panourilor de comandă, proiectat pentru controlul nivelului lichidelor în diverse aplicații. Acest produs este fabricat de brand-ul Pedrollo, o companie cu sediul în Italia, cunoscută pentru producția de echipamente de înaltă calitate. Modelul FL-10 oferă o soluție eficientă pentru monitorizarea nivelului lichidelor.

Flotorul are o lungime de 10 metri, ceea ce îl face potrivit pentru monitorizarea și reglarea nivelului lichidelor în aplicații care necesită un grad înalt de precizie și acoperă o gamă largă de niveluri. Cu o temperatură maximă a lichidului de 60°C, acesta poate fi utilizat în medii cu lichide la temperaturi ridicate.

Produsul dispune de protecție de tip IP68, ceea ce înseamnă că este complet etanș și rezistent la pătrunderea apei și particulelor solide, ceea ce îl face potrivit pentru utilizarea în medii cu condiții dificile.

Flotorul Pedrollo este un component esențial pentru sistemele de control al nivelului lichidelor și este conceput pentru a asigura o funcționare fiabilă și precisă într-o gamă variată de aplicații.

În concluzie, flotorul Pedrollo cu o lungime de 10 metri este un produs de încredere pentru monitorizarea nivelului lichidelor în diverse aplicații. Cu originea sa în Italia și calitatea sa recunoscută, acest produs oferă o soluție eficientă pentru controlul nivelului lichidelor și contribuie la asigurarea funcționării corecte a sistemelor.

 
 
Recent văzute
Vezi cum găsești adresa magazinului JARA Chișinău pe hartă

© 2024 Jara.md - Magazin specializat pe sisteme de incalzire si climatizare in Moldova Купить кондиционер в Кишиневе