RU

Membrana Dow Filmtec TW-1812-100

Cod produs: 47EK0545
2 337 lei -396 lei / -17 %
1 941 lei
creditCumpără în rate
194.75 lei/luna

Caracteristici tehnice

 • Categoria:

  Cartușe
 • Brand-uri:

  Dow-Filmtec
 • Model:

  TW-1812-100
 • Cartuș pentru :

  sistem cu osmoza inversa
 • Diametru, mm:

  48
 • Temperatura maxima apa, °C:

  +43
 • Țara de origine brand:

  Statele Unite
 • Înalțimea, mm:

  298
 • Culoare:

  albastru

Descriere

Membrana Dow Filmtec TW-1812-100 este un component esențial folosit în sistemele de osmoză inversă, fiind cunoscută pentru capacitatea sa de a purifica apa într-un mod eficient și fiabil. Această membrană este fabricată de reputatul brand Dow-Filmtec din Statele Unite și se remarcă prin calitatea și performanța sa.

Cu un diametru de 48 de milimetri și o înălțime de 298 de milimetri, membrana TW-1812-100 este proiectată pentru a funcționa la temperaturi de până la +43 grade Celsius, ceea ce o face potrivită pentru o gamă variată de aplicații. Cu o culoare predominantă albastră, se integrează ușor în sistemele de filtrare existente.

Unul dintre aspectele cheie ale acestei membrane este gradul său ridicat de filtrare, cu o capacitate de retentie a particulelor de până la 0,0001 microni. Aceasta înseamnă că membranele Dow Filmtec TW-1812-100 sunt capabile să elimine eficient impuritățile, substanțele chimice și microorganismele din apa potabilă, transformând-o într-o sursă sigură și curată de apă pentru consumul uman.

De asemenea, membrana este proiectată pentru a rezista la presiuni de până la 4 bari, ceea ce contribuie la durabilitatea sa în timpul utilizării. Cu o productivitate de până la 15 litri pe oră, această membrană poate furniza o cantitate semnificativă de apă purificată pentru a satisface nevoile dumneavoastră.

În concluzie, membrana Dow Filmtec TW-1812-100 reprezintă un component esențial pentru sistemele de osmoză inversă și este recunoscută pentru eficiența și performanța sa în purificarea apei. Este o alegere excelentă pentru asigurarea apei potabile de calitate și pentru o varietate de aplicații comerciale care necesită apă purificată și sigură.

Servicii de instalare
Alte produse din categorie
Recent văzute
Vezi cum găsești adresa magazinului JARA Chișinău pe hartă

© 2024 Jara.md - Magazin specializat pe sisteme de incalzire si climatizare in Moldova Купить кондиционер в Кишиневе