RU

Mufa alama 1/4х1/4

Cod produs: 47EK0107
18 lei -3 lei / -17 %
15 lei
creditCumpără în rate
1.50 lei/luna

Caracteristici tehnice

 • Categoria:

  Accesorii pentru sisteme de filtrare a apei
 • Brand-uri:

  Jara
 • Model:

  1/4x1/4
 • Diametru conexiunii, inch:

  1/4
 • Diametru la iesire, inch:

  1/4
 • Culoare:

  galben

Descriere

Mufa din alamă 1/4x1/4 reprezintă un component esențial în domeniul sistemelor de filtrare a apei, asigurând conectarea și fixarea adecvată a acestora. Aceasta este fabricată din alamă de înaltă calitate și are un diametru de 1/4 inch pentru atât conexiunea de intrare, cât și cea de ieșire. Cu o notă distinctivă de culoare galbenă, mufa este ușor de identificat în cadrul sistemului de filtrare a apei.

Această mufă din alamă 1/4x1/4 este proiectată pentru a oferi o conexiune sigură și etanșă, esențială pentru buna funcționare a sistemului. Poate fi utilizată în diverse aplicații care necesită conectarea componentelor cu diametrul de 1/4 inch, asigurând astfel că nu vor apărea scurgeri sau probleme de etanșeitate.

Cu ajutorul acestei mufe, puteți conecta componentele sistemului de filtrare a apei în mod eficient și fără dificultăți. Acest detaliu simplu, dar esențial, contribuie la funcționarea optimă a întregului sistem, asigurând că apa este filtrată în mod corespunzător și că nu se pierde în proces. Mufa din alamă 1/4x1/4 este o soluție practică și fiabilă pentru toate nevoile dumneavoastră de conectare în cadrul sistemelor de filtrare a apei.

Servicii de instalare
Recent văzute
Vezi cum găsești adresa magazinului JARA Chișinău pe hartă

© 2024 Jara.md - Magazin specializat pe sisteme de incalzire si climatizare in Moldova Купить кондиционер в Кишиневе