RU

Mufa termocontractabilă GPS1 (4 fire) Pedrollo.

Cod produs: 530GT3MGPS1
685 lei -165 lei / -24 %
520 lei
creditCumpără în rate
57.08 lei/luna

Caracteristici tehnice

 • Categoria:

  Panouri de comanda
 • Brand-uri:

  Pedrollo
 • Model:

  GPS
 • Țara de origine brand:

  Italia
 • Culoare:

  negru

Descriere

Mufa termocontractabilă GPS1 cu 4 fire, fabricată de prestigiosul brand Pedrollo, este un component esențial în categoria panourilor de comandă, proiectat pentru a asigura o izolare și protecție eficientă a conexiunilor electrice. Acest produs este un exemplu al calității italiene și al experienței acumulate de-a lungul anilor.

Cu originea sa în Italia, mufa termocontractabilă GPS1 reprezintă un standard în ceea ce privește siguranța și izolarea conexiunilor electrice. Concepută pentru a gestiona 4 fire, aceasta furnizează o soluție de izolare fiabilă și robustă pentru diverse aplicații.

Mufa are o culoare neagră și este proiectată pentru a rezista la stresul termic și la mediile agresive, asigurând astfel durabilitatea și fiabilitatea conexiunilor electrice.

În concluzie, mufa termocontractabilă GPS1 cu 4 fire este un produs de calitate superioară pentru izolarea și protecția conexiunilor electrice în diverse aplicații. Cu origini în Italia și o reputație binecunoscută, acest produs contribuie la asigurarea siguranței și eficienței conexiunilor electrice în sistemele de comandă.

Recent văzute
Vezi cum găsești adresa magazinului JARA Chișinău pe hartă

© 2024 Jara.md - Magazin specializat pe sisteme de incalzire si climatizare in Moldova Купить кондиционер в Кишиневе