RU

Pastile de sare ECOSIL pentru dedurizator (SAC 25 KG)

Cod produs: 47EK0050
431 lei -73 lei / -17 %
358.20 lei
creditCumpără în rate
35.94 lei/luna

Caracteristici tehnice

  • Categoria:

    Accesorii pentru sisteme de filtrare a apei
  • Brand-uri:

    Ecosoft
  • Model:

    25 KG
  • Țara de origine brand:

    Ucraina

Descriere

Pastile de sare ECOSIL pentru dedurizator (SAC 25 KG)

Pentru a vă asigura că sistemul dumneavoastră de dedurizare a apei funcționează eficient și că apa din casa dumneavoastră este moale și lipsită de minerale dure, vă prezentăm Pastilele de sare ECOSIL pentru dedurizator. Aceste pastile sunt produse de brandul Ecosoft, cunoscut pentru angajamentul său față de calitatea apei și soluțiile de tratament a apei.

Pastilele de sare ECOSIL sunt proiectate pentru a fi utilizate în sistemele de dedurizare a apei. Ele sunt esențiale pentru regenerarea ionilor de sodiu în interiorul schimbătorului de ioni al dedurizatorului, astfel încât acesta să poată continua să elimine mineralele dure din apă și să furnizeze apă moale și prietenoasă cu aparatele dumneavoastră și conductele de apă.

Aceste pastile sunt disponibile în saci de 25 de kilograme și sunt potrivite pentru utilizarea într-o gamă variată de sisteme de dedurizare. Ele sunt produse în Ucraina, unde brandul Ecosoft este cunoscut pentru produsele sale de înaltă calitate pentru tratamentul apei.

Alegând Pastilele de sare ECOSIL pentru dedurizator, vă asigurați că sistemul dumneavoastră de dedurizare funcționează în mod corespunzător și că aveți apă moale și lipsită de minerale dure în casa dumneavoastră.

Servicii de instalare
Recent văzute
Vezi cum găsești adresa magazinului JARA Chișinău pe hartă

© 2024 Jara.md - Magazin specializat pe sisteme de incalzire si climatizare in Moldova Купить кондиционер в Кишиневе