RU

Pompa de circulatie GREENPRO 25/6T-180

Cod produs: 1112
1 389 lei -273 lei / -20 %
1 116 lei
creditCumpără în rate
115.75 lei/luna

Caracteristici tehnice

 • Categoria:

  Pompe de circulație
 • Brand-uri:

  Greenpro
 • Model:

  25/6T-180
 • Inaltimea pomparii,m:

  6
 • Tip conexiune,mm:

  25
 • Putere, W:

  93
 • Distanta intre axe,mm:

  180

Descriere

Pompa de circulație reprezintă o completare eficientă a sistemului de încălzire, pe care o poți ajusta centralei termice, astfel încât să faci o economie majoră de agent termic și de energie electrică. Aceasta se dimensionează în sistemul de încălzire în mod eficient, astfel încât să fie evitate zgomotele din centrala termică sau uzura prematură a pompei. 

Pompa de circulație cu rotor umed cu 3 trepte de viteză cu reglaj manual. Se utilizează pentru vehicularea agentului termic cu temperatura maximă de 110 grade C.

Pompa de recirculare Greenpro este folosită pentru circulația apei calde, atât în sisteme închise, cât și în sisteme deschise. Pompa are 3 trepte de viteză. Fluidul pompat trebuie să fie curat, să nu conțină contaminanți solizi sau uleiuri, să nu fie vâscos, să fie neutru din punct de vedere chimic, să fie apropiat de proprietățile apei ( maxim 30% glicol). Avantajul major al utilizarii unei astfel de pompe este faptul ca ne ajuta sa obtinem o eficienta energetica mult mai ridicata. Prin reducerea timpului de asteptare este redus si consumul energetic, ceea ce duce la scaderea costurilor aferente acestuia.

 

Pompa este utila atat in cazul in care folosim apa extrasa cu ajutorul unui hidrofor, cat si in cazul apei provenite de la sistemul national de furnizare a apei. Pompa inlocuieste rapid apa rece din tevi cu apa calda, astfel vom beneficia de apa calda pentru dus, baie sau spalat vase mult mai repede. Este destul de neplacut sa asteptam secunde bune sau chiar minute pana ajunge apa calda la noi, in special atunci cand ne grabim. Utilizand pompa de circulatie vom scapa de acest neajuns care apare mai ales daca intrebuintam instanturi pentru producerea apei calde menajere ori centrale termice cu functie de incalzire a apei in scop menajer.

Puterea - 93 W
Lungimea totală - 
180 mm
Conexiune 
1 1/2"
Inaltimea pomparii - 6 m
Debitul de apa - 
3,5 m3/h 
Voltaj - 220 V
Carcasa pompei Fonta
Materialul rotorului - Tehnopolimer
Arbore de actionare - Inox
Rulment - Grafit metalic

Se cumpara cu produsul
Toate produsele(5)
Fitinguri alama(2)
Robinete si altele(3)
Recent văzute
Vezi cum găsești adresa magazinului JARA Chișinău pe hartă

© 2024 Jara.md - Magazin specializat pe sisteme de incalzire si climatizare in Moldova Купить кондиционер в Кишиневе