RU

Robinet cu cap termostat Gorgiel Podwojny (15)

Cod produs: 15465
2 929 lei -314 lei / -11 %
2 615 lei
creditCumpără în rate
244.07 lei/luna

Caracteristici tehnice

 • Categoria:

  Accesorii radiatoare
 • Brand-uri:

  Gorgiel
 • Model:

  Podwojny
 • Țara de origine brand:

  Polonia
 • Culoare:

  cromat
 • Diametru conexiunii, inch:

  1/2
 • Tip:

  Robinet cu cap termostat

Descriere

Robinetul cu cap termostat Gorgiel Podwojny (15) este o soluție practică și eficientă pentru reglarea temperaturii în sistemul de încălzire. Acesta este proiectat pentru utilizarea în combinație cu radiatoarele și dispozitivele de încălzire, oferind control precis asupra nivelului de confort termic.

Aceste robinete sunt produse de Gorgiel, un producător renumit din Polonia de echipamente de înaltă calitate pentru încălzire. Modelul Podwojny se remarcă prin durabilitatea și fiabilitatea sa, devenind un partener de încredere în sistemul de încălzire al casei dvs.

Datorită diametrului conexiunii de 1/2 inch, aceste robinete sunt compatibile cu majoritatea sistemelor standard de încălzire. Culoarea cromată adaugă un aspect elegant și se potrivește perfect în diferite tipuri de interioare.

Caracteristica principală a acestor robinete este capul termostat, care permite reglarea precisă a temperaturii în încăpere. Astfel, puteți bucura de controlul optim al căldurii și economisirea energiei, contribuind la eficiența sistemului dvs. de încălzire.

Alegeți robinetele cu cap termostat Gorgiel Podwojny (15) pentru a asigura un confort termic reglabil și plăcut în casa dvs.

Recent văzute
Vezi cum găsești adresa magazinului JARA Chișinău pe hartă

© 2024 Jara.md - Magazin specializat pe sisteme de incalzire si climatizare in Moldova Купить кондиционер в Кишиневе