RU

Set de cartuse pentru sistem cu osmoza inversa ECOSOFT ROBUSTPRO (1-2-3-4) (CHVROBUSTPRO)

Cod produs: 47EK0229
2 763 lei -469 lei / -17 %
2 294 lei
creditCumpără în rate
230.25 lei/luna

Caracteristici tehnice

  • Categoria:

    Cartușe
  • Brand-uri:

    Ecosoft
  • Model:

    CHVROBUSTPRO
  • Resursa maxima, litre:

    5000
  • Cartuș pentru :

    sistem cu osmoza inversa
  • Temperatura maxima apa, °C:

    +45
  • Tip:

    2,5 x 10
  • Presiune maxima, bar:

    6
  • Țara de origine brand:

    Ucraina

Descriere

Setul de cartușe pentru sistemul cu osmoză inversă ECOSOFT ROBUSTPRO (1-2-3-4) (CHVROBUSTPRO) reprezintă o soluție fiabilă și eficientă pentru purificarea apei. Acest set de cartușe este dezvoltat de brandul Ecosoft și este destinat utilizării în sistemele de osmoză inversă pentru furnizarea de apă curată de înaltă calitate.

Caracteristicile principale ale acestui set de cartușe includ următoarele:

- Capacitate maximă: Setul de cartușe ECOSOFT ROBUSTPRO este proiectat pentru a trata un volum mare de apă, cu o capacitate maximă de până la 5000 de litri de apă purificată, ceea ce îl face o alegere ideală pentru uz casnic și comercial.

- Sistem de osmoză inversă: Acest set de cartușe este destinat utilizării în sistemele de osmoză inversă, care oferă o filtrare eficientă a apei și elimină diverse impurități, inclusiv clorul, contaminanții, metalele și alte substanțe dăunătoare.

- Rezistență la temperaturi ridicate: Cartușele din set sunt proiectate să funcționeze la temperaturi de până la +45 de grade Celsius, permițând utilizarea lor în diferite condiții climatice.

- Înlocuire ușoară: Înlocuirea cartușelor în sistem este simplă și fără efort, menținând astfel o funcționare fiabilă și eficientă a sistemului de osmoză inversă.

- Producție în Ucraina: Setul de cartușe ECOSOFT ROBUSTPRO este produs de brandul Ecosoft în Ucraina, ceea ce garantează calitatea înaltă și conformitatea cu standardele internaționale.

Acest set de cartușe pentru sistemul cu osmoză inversă ECOSOFT ROBUSTPRO furnizează o soluție fiabilă și eficientă pentru purificarea apei, făcând-o sigură și potabilă pentru diferite nevoi casnice și comerciale.

Servicii de instalare
Alte produse din categorie
Recent văzute
Vezi cum găsești adresa magazinului JARA Chișinău pe hartă

© 2024 Jara.md - Magazin specializat pe sisteme de incalzire si climatizare in Moldova Купить кондиционер в Кишиневе