RU

Sisteme filtrare apă

Cum este filtrată apa prin sistem?

Există mai multe sisteme diferite de filtrare a apei și acestea pot folosi un proces unic pentru a curăța apa. Cu toate acestea, în termeni generali, apa este filtrată în felul următor:

Prima etapă a filtrării este pretratarea, în care apa trece printr-o sită sau un filtru grosier pentru a elimina particulele mari, cum ar fi pietrele, nisipul și alți poluanți mecanici.

Apa trece apoi printr-un filtru mai fin care elimină orice contaminanți mecanici rămași, cum ar fi argila, rugina, particulele de vegetație etc.

Următoarea etapă de filtrare este, de obicei, un proces numit "filtrare chimică", în care apa trece prin diverse substanțe chimice, cum ar fi un filtru cu cărbune, care elimină clorul, diverse bacterii și alți poluanți.

Etape suplimentare de filtrare, cum ar fi osmoza inversă, pot fi adăugate pentru a elimina alți contaminanți, cum ar fi plumbul, fierul, fluorul și alte elemente chimice.

În cele din urmă, apa purificată poate trece printr-un ultrafiltru pentru a elimina microorganismele și virușii, după care este gata de utilizare.

Fiecare sistem de filtrare a apei este unic și poate folosi diferite metode de purificare a apei, dar procesul general de filtrare descris mai sus demonstrează etapele de bază care sunt incluse în mod obișnuit într-un sistem de filtrare.

Ce sisteme de filtrare a apei exista?

Există multe sisteme diferite de filtrare a apei, fiecare dintre acestea putând utiliza procese și tehnologii unice pentru a purifica apa. Unele dintre cele mai comune sisteme de filtrare a apei includ:

 • Sisteme de osmoză inversă (RO): aceste sisteme utilizează membrane semipermeabile pentru a filtra diverși contaminanți din apă, inclusiv săruri minerale, plumb, fier, clor etc.
 • Filtre cu cărbune activ: aceste filtre folosesc cărbune activ pentru a elimina mirosurile, gustul, clorul și unii contaminanți chimici din apă.
 • Sisteme de distilare: aceste sisteme folosesc un proces de distilare pentru a elimina sărurile minerale, bacteriile, virușii și alte impurități din apă.
 • Sisteme de ultrafiltrare: aceste sisteme utilizează membrane cu pori de dimensiuni mai mici decât sistemele de osmoză inversă pentru a elimina bacteriile, virușii și alte microorganisme din apă.
 • Filtre cu schimb de ioni: aceste filtre folosesc rășină pentru a elimina sărurile minerale și alte impurități.
 • Filtre de de-ferizare: aceste filtre utilizează rășini speciale sau oxizi de fier pentru a elimina fierul și manganul din apă.
 • Sisteme cu ultraviolete: folosesc lumina ultravioletă pentru a distruge bacteriile și virușii din apă.
 • Filtre ceramice active: acestea folosesc materiale ceramice, care au o porozitate crescută, pentru a filtra impuritățile mecanice, bacteriile și virușii.

Fiecare sistem de filtrare are avantaje și dezavantaje, iar alegerea unui anumit sistem de filtrare depinde de nevoile și condițiile specifice ale alimentării cu apă.

Sisteme de filtrare a apei Ecosoft

Ecosoft este o companie care produce diverse sisteme de filtrare a apei pentru locuințe și întreprinderi. Unul dintre cele mai populare sisteme este Ecosoft Standard.

Acest sistem include mai multe etape de filtrare, inclusiv filtrarea mecanică, filtrarea cu carbon și filtrarea prin osmoză inversă. Aceste etape de filtrare ajută la eliminarea impurităților precum clorul, pesticidele, microorganismele, metalele grele și multe alte substanțe.

Sistemul Ecosoft Standard este compact și poate fi montat fie pe un perete, fie pe o masă. De asemenea, are o capacitate mare, producând până la 50 de litri de apă pură pe zi.

Ecosoft Standard are un design simplu și intuitiv și este, de asemenea, ușor de schimbat filtrele. Acest lucru îl face o alegere atractivă pentru persoanele care doresc să aibă acces la apă curată, dar nu doresc să petreacă mult timp pentru îngrijire și întreținere.

Ecosoft oferă și alte sisteme de filtrare, cum ar fi sisteme de osmoză inversă și sisteme pentru îndepărtarea fierului și manganului. Produsele Ecosoft sunt instrumente fiabile și eficiente pentru purificarea apei la nivel casnic și comercial.

Avantajele sistemului

Sistemele Ecosoft oferă mai multe avantaje:

 • Eficiența de filtrare - Sistemele Ecosoft pot elimina în mod eficient diverși poluanți, cum ar fi clorul, pesticidele, metalele grele, microorganismele și alte substanțe. Acest lucru vă asigură că apa pe care o beți și o folosiți pentru gătit este sigură și curată.
 • Ușurința de utilizare - Sistemele Ecosoft au un design simplu și intuitiv care le face ușor de instalat și de utilizat, chiar și fără cunoștințe sau abilități de specialitate. De asemenea, schimbarea filtrelor este rapidă și ușoară.
 • Economie de timp și bani - Utilizarea sistemelor Ecosoft vă poate economisi timp și bani atunci când cumpărați apă îmbuteliată sau când vă este livrată apă. Sistemele Ecosoft sunt, de asemenea, economice, deoarece au o durată de viață lungă și nu necesită schimbarea frecventă a filtrelor.
 • Productivitate - Sistemele Ecosoft oferă o productivitate ridicată, astfel încât puteți avea apă curată în orice moment. De exemplu, sistemul Ecosoft Standard poate produce până la 50 de litri pe zi, ceea ce este suficient pentru majoritatea gospodăriilor.
 • Fiabilitate și calitate - Ecosoft este cunoscut pentru calitatea și fiabilitatea sa. Sistemele Ecosoft sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și trec prin controale de calitate stricte pentru a asigura o durată de viață și o fiabilitate îndelungată.

Per total, Ecosoft este o soluție fiabilă și eficientă pentru tratarea apei în casă sau la birou.

Alte sisteme de filtrare

Există multe sisteme de filtrare diverse, dintre care unele includ:

 1. Osmoză inversă: acest sistem utilizează o membrană pentru a elimina din apă mineralele, bacteriile, diverși viruși, pesticide și alți contaminanți.
 2. Cărbune activ: Sistemele de filtrare cu cărbune activ sunt utilizate pentru a elimina clorul, compușii organici, pesticidele și alți poluanți.
 3. Ultrafiltrare: Sistemele de ultrafiltrare sunt utilizate pentru a elimina virușii, bacteriile și alte microorganisme, precum și unii poluanți chimici.
 4. Rășină schimbătoare de ioni: Sistemele de rășină schimbătoare de ioni sunt utilizate pentru a elimina din apă minerale precum fierul, cuprul, calciul și magneziul.
 5. Tratarea cu raze ultraviolete (UV): Sistemele de tratare cu raze ultraviolete utilizează raze UV pentru a distruge bacteriile, virușii și alte microorganisme din apă.
 6. Distilare: Sistemele de distilare sunt utilizate pentru a elimina practic toți contaminanții prin fierbere și colectarea apei curate care se condensează.

Fiecare tip are propriile avantaje și limitări, iar alegerea celui mai potrivit sistem depinde de nevoile și condițiile individuale.

Suntem bucuroși să vă oferim gama noastră de sisteme de filtrare a apei din magazinul Jara din Moldova! Ne pasă de calitatea și puritatea aprovizionării cu apă, de aceea vă oferim doar cele mai bune soluții de filtrare a apei de la producători de top.

Oferim o gamă largă de sisteme de filtrare a apei pentru a asigura apă curată și sigură pentru întreaga familie. Gama noastră include sisteme de osmoză inversă, cărbune activ, ultrafiltrare, rășină schimbătoare de ioni, tratament UV și sisteme de distilare. Indiferent care sunt nevoile dumneavoastră de filtrare, avem cea mai bună soluție pentru dumneavoastră.

Toate produsele noastre sunt certificate și îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate și siguranță. Oferim doar sisteme de filtrare pe care noi înșine le-am folosi în propriile case.

Atunci când achiziționați un sistem de filtrare a apei de la magazinul Jara, puteți fi siguri că primiți un produs de înaltă calitate și servicii excelente. Oferim, de asemenea, o garanție pentru toate produsele noastre, astfel încât să puteți avea liniștea de a ști că investiția dumneavoastră este protejată.

Nu amânați îngrijirea calității apei dumneavoastră pentru mai târziu! Comandați astăzi un sistem de filtrare a apei de la magazinul Jara și bucurați-vă de apă curată și sigură în fiecare zi!   

Vezi totarrow down
Vezi cum găsești adresa magazinului JARA Chișinău pe hartă

© 2024 Jara.md - Magazin specializat pe sisteme de incalzire si climatizare in Moldova Купить кондиционер в Кишиневе