RU

Țevi, fitinguri și accesorii

Magazinul Jara oferă o gamă largă de țevi, fitinguri și accesorii pentru diverse sisteme de apă și încălzire. Lucrăm cu producători de încredere și oferim numai materiale de calitate care vă vor servi mult timp și în mod fiabil.

Asortimentul nostru include:

 • Diferite tipuri de țevi: polipropilenă, policlorură de vinil, cupru, oțel inoxidabil, precum și modele ondulate și flexibile.
 • Fitinguri pentru conectarea țevilor de diferite diametre și materiale: coturi, teuri, reductoare, coturi, dopuri și altele.
 • Accesorii pentru instalarea și întreținerea sistemului: robinete, reductoare de presiune, termostate, termometre, manometre, manometre, flanșe și altele.

Oferim articole individuale, precum și kituri pentru instalarea și montarea sistemelor de apă și încălzire. Dacă aveți întrebări sau nu sunteți sigur ce material sau dimensiune să alegeți, specialiștii noștri experimentați vă pot ajuta să găsiți cea mai potrivită opțiune.

Ce tipuri de țevi și fitinguri de apă exista?

Diferite tipuri de țevi și fitinguri sunt utilizate pentru sistemele de alimentare cu apă, în funcție de cerințele de calitate a apei, presiune, temperatură și alți parametri.

Iată care sunt principalele tipuri de țevi și fitinguri pentru sistemele de alimentare cu apă:

 • Țevi și fitinguri din polipropilenă: acestea sunt unul dintre cele mai populare materiale pentru sistemele de alimentare cu apă datorită rezistenței, durabilității, rezistenței la reactivi chimici și la coroziune. Acestea sunt ușoare, nu sunt predispuse la murdărire sau pliere în interior, sunt ușor de instalat și sunt rezistente la temperaturi ridicate.
 • Țevi și fitinguri din cupru: acesta este un material clasic și fiabil pentru sistemele de alimentare cu apă. Țevile din cupru rezistă bine la coroziune și la temperaturi ridicate. De asemenea, sunt rezistente la presiune și sunt utilizate în sistemele în care este necesară o durabilitate ridicată.
 • Țevi și fitinguri din policlorură de vinil: cunoscute și sub denumirea de țevi din PVC. Sunt un material foarte ușor, durabil și ieftin, ușor de instalat și rezistent la coroziune și la atacuri chimice. Sunt adesea utilizate în sistemele de apă de joasă presiune.

Țevi și fitinguri din oțel inoxidabil: sunt materiale care rezistă bine la coroziune, acizi și baze. Acestea sunt utilizate în sistemele în care este necesar un grad ridicat de igienă și curățenie, cum ar fi sistemele de apă potabilă.

Fitingurile pentru aceste țevi pot fi de diferite tipuri: coturi, teuri, reductoare, coturi, dopuri, flanșe și altele. Ele pot fi fabricate din același material ca și țevile sau din alte materiale, cum ar fi alama, oțel inoxidabil, polimeri etc.

Țevi, fitinguri și accesorii pentru alimentarea cu apă - livrare în Moldova

Oferim o gamă largă de țevi, fitinguri și accesorii pentru alimentarea cu apă cu livrare în Moldova. În sortimentul nostru veți găsi produse fabricate din diverse materiale:

 1. Țevi din polipropilenă (PPR)
 2. Țevi metalice din plastic (MPT)
 3. Țevi din polietilenă (PE)
 4. Țevi din cupru
 5. De asemenea, oferim o gamă largă de fitinguri pentru conectarea țevilor de diferite diametre și materiale, cum ar fi racorduri, teuri, reductoare etc.

În plus, oferim accesorii pentru instalarea sistemelor de alimentare cu apă, cum ar fi elemente de fixare, suporturi, adezivi și materiale de etanșare.

Garantăm calitatea produselor noastre și livrarea rapidă pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Dacă aveți întrebări cu privire la alegerea țevilor, fitingurilor și accesoriilor pentru alimentarea cu apă, consultanții noștri sunt întotdeauna gata să vă ajute să faceți alegerea corectă.  

Vezi totarrow down
Vezi cum găsești adresa magazinului JARA Chișinău pe hartă

© 2024 Jara.md - Magazin specializat pe sisteme de incalzire si climatizare in Moldova Купить кондиционер в Кишиневе