RU

Panouri de comanda

|

Manometru 6 bar
106 80 lei

Mufă de umplere T211
1 353 1 027 lei

Ce tipuri de panouri de control pentru pompe sunt disponibile?

Există, de asemenea, multe tipuri diferite de panouri de control pentru pompe pentru a asigura funcționarea eficientă a sistemului de pompare. Unele dintre acestea includ:

  1. Panourile de control cu convertor de frecvență sunt dispozitive care reglează viteza pompei pentru a economisi energie și a îmbunătăți eficiența sistemului. Acestea pot avea funcții de control automat al vitezei în funcție de nevoile sistemului.
  2. Panourile de control cu senzori de presiune sunt dispozitive care monitorizează presiunea sistemului și reglează automat funcționarea pompei pentru a asigura o presiune optimă. De asemenea, acestea pot avea funcții de oprire de urgență în cazul în care se detectează o problemă în sistem.
  3. Panourile cu temporizator sunt dispozitive care vă permit să programați timpii de funcționare a pompei, ceea ce economisește energie și reduce uzura echipamentului. Acestea pot avea setări diferite pentru funcționarea pompei în diferite momente ale zilei.
  4. Panourile cu senzor de debit sunt dispozitive care monitorizează debitul de apă din sistem și reglează automat funcționarea pompei pentru a asigura un debit optim. De asemenea, acestea pot avea funcții de programare pentru a regla automat debitul de apă în funcție de nevoile sistemului.
  5. Panourile de control de la distanță sunt dispozitive care permit ca sistemul de pompare să fie controlat de la distanță prin intermediul unei aplicații de pe un smartphone sau o tabletă. Acestea pot avea diverse funcții, cum ar fi controlul vitezei pompei și monitorizarea sistemului.

Este recomandabil să consultați un profesionist pentru a selecta cea mai potrivită opțiune pentru situația dvs. specifică.

Principiul de lucru a panourilor de control pentru pompe

Principiul din spatele panourilor de control al pompelor este de a controla și regla pompa în conformitate cu cerințele sistemului. După cum s-a menționat deja, în acest scop pot fi utilizate diferite dispozitive și senzori, cum ar fi senzori de presiune, senzori de debit, temporizatoare etc.

Acestea sunt de obicei conectate la rețeaua electrică și la cablurile care merg la pompă și citesc informațiile senzorilor. De asemenea, poate avea butoane sau ecrane pentru a controla manual pompa.

Odată ce unitatea primește informații privind viteza necesară a pompei sau presiunea din sistem, poate modifica tensiunea sau frecvența aplicată pompei pentru a-i modifica viteza. Acest lucru se poate întâmpla în mod automat, dacă se utilizează modelul potrivit cu invertoare de frecvență, sau prin programare, dacă se utilizează panouri de control cu temporizatoare.

În cazul în care există probleme cu pompa sau cu sistemul, poate, de asemenea, să declanșeze o oprire de urgență a pompei sau să dea semnale de avertizare pentru a preveni deteriorarea echipamentului sau alte probleme.

Astfel, principiul de funcționare al panoului de control al pompei este acela de a asigura funcționarea optimă a sistemului de pompare cu un consum minim de energie și eficiență maximă.

Instalarea panoului de control

Oferim instalarea profesională a panourilor de control al pompelor pentru diferite tipuri de sisteme. Echipa noastră de experți are mulți ani de experiență și este pregătită să efectueze instalarea la timp și cu o calitate ridicată.

Oferim următoarele servicii:

  • Selectarea celui mai bun model care să se potrivească cerințelor sistemului dumneavoastră;
  • Instalarea panoului de control al pompei în conformitate cu instrucțiunile producătorului și cu standardele de siguranță;
  • Conectarea panoului de control la pompă, la rețeaua electrică și la alte dispozitive necesare;
  • Reglarea parametrilor de funcționare în funcție de cerințele sistemului dumneavoastră;
  • Efectuarea de teste de funcționare și verificarea funcționalității sistemului instalat.

Garantăm o muncă de înaltă calitate, utilizarea numai a materialelor și echipamentelor de calitate și prețuri accesibile pentru toate serviciile noastre.

Dacă sunteți interesat de instalarea unui panou de control pentru pompa dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați pentru informații suplimentare și pentru a ne rezerva serviciile. Vom fi bucuroși să vă ajutăm să realizați toate nevoile dumneavoastră de control al pompei!

Vezi totarrow down
Vezi cum găsești adresa magazinului JARA Chișinău pe hartă

© 2024 Jara.md - Magazin specializat pe sisteme de incalzire si climatizare in Moldova Купить кондиционер в Кишиневе