RU

Conditionere

Compania noastră Jara.md oferă servicii de instalare pentru toate tipurile de conditionere, inclusiv cele de perete, de podea, tip caseta, tip canal, portabile, multi-split și multe altele.

Noi lucrăm doar cu echipamente de calitate de la producători de renume, ceea ce garantează fiabilitatea și durabilitatea sistemelor de aer condiționat instalate.

Înainte de a începe instalarea aparatului de aer condiționat, facem o analiză amănunțită a încăperii, evaluăm suprafața acesteia, înălțimea tavanului, orientarea ferestrelor, prezența surselor de căldură pentru a determina locația optimă și pentru a alege corect capacitatea aparatului de aer condiționat.

Specialiștii noștri înalt calificați sunt pregătiți să efectueze instalarea de orice complexitate și să garanteze siguranța sistemului de aer condiționat instalat. Respectăm toate procesele tehnologice și cerințele de siguranță pentru a asigura fiabilitatea și durabilitatea sistemului instalat.

După instalare, configurăm și testăm sistemul pentru a ne asigura că acesta funcționează corect și îndeplinește cerințele de siguranță. De asemenea, suntem disponibili pentru consiliere cu privire la funcționarea și întreținerea instalației de aer condiționat pentru a asigura longevitatea și eficiența acesteia.

Ne străduim să le oferim clienților noștri servicii de înaltă calitate și ne asigurăm că fiecare client este mulțumit de munca noastră. Contactându-ne, puteți fi siguri de o instalare de calitate și profesională a oricărui tip sau model de unitate de aer condiționat. 

Vezi totarrow down
Vezi cum găsești adresa magazinului JARA Chișinău pe hartă

© 2024 Jara.md - Magazin specializat pe sisteme de incalzire si climatizare in Moldova Купить кондиционер в Кишиневе