RU

Radiatoare de oțel

|

Caloriferele din oțel in Moldova sunt printre cele mai populare și căutate tipuri de baterii de încălzire. Acestea se caracterizează prin eficiență ridicată, încălzire rapidă și durabilitate ridicată.

Există mulți producători de calorifere din oțel în Moldova, inclusiv mărci globale precum Roca, Kermi, Purmo și altele. Aceste mărci sunt cunoscute pentru calitatea inalta, fiabilitatea și durabilitatea lor.

În plus, compania noastră din Moldova vinde si monteaza calorifere din oțel. Oferim o gamă largă de baterii de diferite dimensiuni, capacități și modele, care vă permite să alegeți cea mai bună opțiune pentru fiecare cameră în parte.

Magazinul nostru Jara oferă, de asemenea, servicii de instalare și întreținere a caloriferelor din oțel. Acest lucru permite ca radiatoarele să fie instalate corect și setate pentru eficiență și economie maximă.

Caloriferele din oțel sunt destul de accesibile, ceea ce le face accesibile pentru o gamă largă de consumatori. Acestea pot fi instalate în case, birouri, magazine și alte proprietăți comerciale.

În general, caloriferele din oțel sunt o alegere excelentă pentru cei care caută echipamente de încălzire fiabile și eficiente în Moldova.

Cum să alegeți un radiator din oțel în funcție de performanță ?

Atunci când alegeți un calorifer din oțel în funcție de caracteristicile sale, acordați atenție următorilor factori:

  1. Puterea termică: Atunci când alegeți o baterie de incalzire, trebuie să determinați puterea acestuia în funcție de suprafața și înălțimea camerei. Pentru a face acest lucru, înmulțiți suprafața încăperii cu coeficientul care depinde de înălțimea tavanelor. De exemplu, pentru o încăpere de 20 de metri pătrați cu o înălțime a tavanului de 2,5 metri, ar trebui selectat un radiator cu o putere de aproximativ 2.000 de wați.
  2. Dimensiuni: Dimensiunile radiatorului trebuie să fie adecvate dimensiunilor camerei și spațiului în care va fi instalat. De asemenea, luați în considerare numărul de secțiuni și numărul de conexiuni.
  3. Presiunea: trebuie să luați în considerare presiunea maximă a sistemului de încălzire pentru a selecta un radiator cu performanțe adecvate.
  4. Material: atunci când selectați un calorifer din oțel este necesar să acordați atenție materialului din care este fabricat. De exemplu, oțelul inoxidabil are o rezistență ridicată la coroziune, iar oțelul cu un conținut redus de carbon este mai economic.
  5. Design: Radiatoarele din oțel pot avea diferite modele și culori, astfel încât puteți alege un radiator care să se potrivească cu stilul interior al camerei.

De asemenea, este important să luați în considerare marca și calitatea radiatorului, precum și garanția și serviciile de instalare și întreținere oferite. Cel mai bine este să contactați un profesionist pentru a primi sfaturi și a alege cel mai potrivit radiator.

Care este mai bun decât un radiator din oțel sau din aluminiu?

Alegerea între un radiator din oțel și un radiator din aluminiu depinde de mai mulți factori, cum ar fi prețul, puterea termică, performanța și designul.

Radiatoarele din aluminiu au o putere termică mai mare decât radiatoarele din oțel, ceea ce le permite să fie utilizate în încăperi cu pierderi mari de căldură sau atunci când este necesară o încălzire rapidă. De asemenea, sunt ușoare și rezistente la coroziune, ceea ce le permite să fie utilizate într-o varietate de medii, inclusiv în medii cu umiditate ridicată și medii agresive. Cu toate acestea, sunt mai scumpe decât radiatoarele din oțel și sunt mai solicitante pentru apa din sistemul de încălzire.

Radiatoarele din oțel au, în general, o putere termică mai mică, dar pot suporta o gamă mai largă de temperaturi și presiuni. De asemenea, sunt mai durabile și mai puțin predispuse la coroziune. Radiatoarele din oțel pot fi disponibile într-o varietate de modele și culori, ceea ce le face mai versatile pentru utilizare în interior.

Așadar, atunci când alegeți între un radiator din oțel și un radiator din aluminiu, trebuie să luați în considerare prețul, puterea termică, performanța și designul, precum și caracteristicile sistemului dvs. special de încălzire. Cel mai bine este să contactați un profesionist pentru a obține sfaturi și a alege cea mai potrivită opțiune de radiator.

Cât durează un radiator din oțel?

Durata de viață a radiatoarelor din oțel depinde de mulți factori, cum ar fi calitatea materialului, condițiile de utilizare și nivelul de întreținere a radiatorului. De obicei, producătorii de radiatoare din oțel garantează performanța acestora pentru 10-15 ani. Cu toate acestea, cu o utilizare adecvată și o întreținere regulată, radiatoarele pot dura chiar mai mult, până la 20-25 de ani. Este important să urmăriți starea radiatorului și, la primul semn de probleme, să contactați un profesionist pentru a repara sau înlocui radiatorul.

De unde știu că este timpul să înlocuiesc radiatorul?

Există mai multe semne care pot indica faptul că este timpul să înlocuiți radiatorul:

  • Distribuția inegală a căldurii: dacă unele părți ale încăperii rămân reci, chiar dacă termostatul este setat la valoarea maximă, acesta poate fi un semn că radiatoarele nu pot furniza suficientă căldură.
  • Zgomote și pocnituri: dacă radiatorul scoate zgomote ciudate în timpul funcționării, acest lucru ar putea însemna că este uzat și nu își poate îndeplini funcția în mod corespunzător.
  • Coroziune: Dacă pe suprafața radiatorului apar pete de coroziune, acest lucru ar putea indica faptul că materialul radiatorului este deja uzat și nu își poate îndeplini corect funcția.
  • Scurgeri: dacă vedeți semne de umiditate pe radiator, acest lucru ar putea însemna că radiatorul are scurgeri și că este timpul să îl înlocuiți.

Dacă observați unul sau mai multe dintre aceste semne, este indicat să contactați un profesionist care vă va ajuta să stabiliți dacă radiatorul dvs. trebuie înlocuit și vă va ajuta să alegeți cel mai potrivit model pentru sistemul dvs. de încălzire.

Magazinul Jara oferă o gamă largă de radiatoare din oțel de la producători de renume mondial.

Radiatoarele noastre sunt foarte eficiente și fiabile. Acestea se încălzesc și se răcesc rapid, asigurând o temperatură confortabilă a camerei.

Oferim radiatoare de diferite dimensiuni și capacități pentru a alege cea mai potrivită opțiune pentru casa sau biroul dumneavoastră. Toate produsele noastre sunt certificate și respectă cele mai înalte standarde globale de calitate.

Garantăm instalarea și montarea de calitate a radiatoarelor noastre la sistemul dvs. de încălzire. De asemenea, avem un sistem flexibil de reduceri și bonusuri pentru clienții fideli.

Comandați radiatoare din oțel din magazinul Jara și bucurați-vă de căldură și confort în casa sau biroul dumneavoastră! 

Vezi totarrow down
Vezi cum găsești adresa magazinului JARA Chișinău pe hartă

© 2024 Jara.md - Magazin specializat pe sisteme de incalzire si climatizare in Moldova Купить кондиционер в Кишиневе