RU

Conditionere tip canal

|

Conditionerele tip canal sunt aparate pentru climatizarea centralizată a aerului în clădiri cu o suprafață mare și multe camere sau încăperi. Acestea sunt instalate în interiorul tavanului și sunt conectate la conductele care se află în interiorul pereților, în podea sau în tavan.

Avantajele utilizării Conditionerele tip canal:

 1. Distribuție uniformă a aerului. Conditionerele tip canal sunt capabile să asigure o distribuție uniformă a aerului în întreaga clădire, permițând obținerea unei temperaturi confortabile în toate încăperile.
 2. Nivel minim de zgomot. Conditionerele tip canal  creează un nivel minim de zgomot în interiorul unei clădiri, datorită faptului că echipamentul principal se află în afara clădirii.
 3. Economisește spațiu. Conditionerele tip canal prin conducte sunt instalate în interiorul tavanului pentru a economisi spațiu în interiorul clădirii.
 4. Flexibilitate de control. Prin utilizarea aparatelor de aer condiționat cu conducte puteți controla temperatura în fiecare cameră în mod individual, ceea ce oferă un confort maxim fiecărui utilizator.
 5. Îmbunătățirea calității aerului. Conditionerele tip canal asigură filtrarea aerului pentru a elimina praful, murdăria și alte impurități, îmbunătățind calitatea aerului din interiorul clădirii.

Dezavantajele utilizării conditionerelor tip canal:

 1. Greu de instalat și de întreținut. Conditionerele tip canal necesită instalarea unor conducte speciale, ceea ce poate necesita mult timp și poate fi costisitor. De asemenea, întreținerea și repararea conditionerelor tip canal poate fi mai complicată decât în cazul altor tipuri de conditionere.
 2. Costuri ridicate. Conditionerele condiționat tip canal pot fi mai scumpe decât alte tipuri de conditionere din cauza complexității instalării și a necesității unor conducte speciale.

Cum sa alegi un conditioner tip canal ieftin si calitativ?

Alegerea unui conditioner tip canal poate fi complicată, deoarece depinde de mai mulți factori, inclusiv de marimea camerei, numărul de camere, cerințele de putere, costul și alți parametri. Mai jos sunt prezentate câteva aspecte importante atunci când cumparati un conditioner tip canal in Chisinau:

 • Dimensiunea camerei. Trebuie luată în considerare dimensiunea încăperii pentru care urmează să fie folosit conditionerul tip canal. În funcție de aceasta, trebuie selectată capacitatea conditionerului.
 • Numărul de camere. Dacă există mai multe camere în clădire, numărul și amplasarea acestora trebuie luate în considerare la selectarea aparatului de aer condiționat tip canal.
 • Tipul și capacitatea unui conditioner. Ca orice alt conditioner tip canal, trebuie să aibă o capacitate suficientă pentru a asigura temperatura necesară a aerului într-o încăpere. De asemenea, trebuie să alegeți tipul potrivit de conditioner, în funcție de cerințele dumneavoastră.
 • Calitatea aerului. Trebuie să luați în considerare modul în care conditionerul tip canal va asigura calitatea aerului din încăpere. Acest lucru se poate face cu ajutorul unor filtre speciale care curăță aerul de impurități.
 • Preț. Conditionerele tip canal sunt mai scumpe decât alte tipuri de conditionere. Trebuie să luați în considerare costul lui, costul instalării și întreținerii acestuia.
 • Marca. Trebuie să alegeți un conditioner tip canal de la un producător reputat și de încredere pentru a asigura calitatea și fiabilitatea unității.
 • Instalare și întreținere. Conditionerul tip canal necesită o instalare și o întreținere profesională. Este necesar să vă asigurați că instalarea și întreținerea sunt efectuate de specialiști calificați.

În general, alegerea unui conditioner tip canal este un proces complicat care necesită luarea în considerare a mai multor parametri. Cel mai bine este să contactați un consultant profesionist care vă va ajuta să determinați alegerea corectă și să selectați cel mai potrivit model de aparat de aer condiționat prin conducte.

Care este diferența dintre conditioner de tip canal și un sistem multi-split?

Un conditioner tip canal și un sistem multi-split sunt 2 tipuri diferite de conditionere, care diferă în ceea ce privește designul și funcționalitatea lor.

Aparatul de aer condiționat tip canal este un sistem, în care aerul este distribuit prin conducte, care sunt instalate în tavan sau în pereți. Conditionerul are un sistem comun de unități interioare și mai multe ieșiri de conducte pentru a distribui aerul în diferite încăperi. Conditionerele tip canal sunt utilizate de obicei pentru răcirea sau încălzirea centralizată a clădirilor mari, cum ar fi birourile, magazinele sau clădirile publice.

Pe de altă parte, un sistem multi-split este format din mai multe unități interioare și o unitate exterioară. Fiecare unitate interioară este instalată într-o încăpere separată și poate funcționa independent de celelalte unități. Acest lucru înseamnă că în camere diferite pot fi setate temperaturi și moduri de funcționare diferite. Sistemele multi-split sunt adesea folosite pentru a răci sau încălzi camere de zi sau birouri mici.

Principala diferență între un conditioner tip canal și un sistem multi-split este modul în care este distribuit aerul. Un conditioner tip canal distribuie aerul prin conducte în tavan sau pereți, în timp ce un sistem multi-split distribuie aerul prin mai multe unități interioare, instalate în camere diferite.

De asemenea, este demn de remarcat faptul că un aparat de aer condiționat tip canal poate fi mai economic, deoarece utilizează o singură unitate interioară pentru a răci sau încălzi o clădire mare, în timp ce un sistem multi-split necesită mai multe unități interioare, care pot fi mai costisitoare. Cu toate acestea, un sistem multi-split permite setarea unor temperaturi diferite în camere diferite, ceea ce poate fi mai convenabil pentru utilizatori.

În magazinul nostru Jara.md puteți cumpăra conditionere tip canal de înaltă calitate de la producători de top. Oferim livrare gratuită pe întreg teritoriul Republicii Moldova, precum și garantăm o livrare sigură și fiabilă.

Aparatele de aer condiționat tip canal reprezintă soluția optimă pentru echipamentele de climatizare în clădiri mari, cum ar fi birouri, magazine, depozite, restaurante și alte facilități publice. În magazinul nostru, puteți alege un aparat de aer condiționat tip canal care se potrivește cel mai bine spațiilor dumneavoastră.

Vă oferim consultanță de specialitate pentru a vă ajuta să alegeți și să selectați tipul potrivit de aparat de aer condiționat. Specialiștii noștri vă vor ajuta la instalarea, reglarea și întreținerea aparatului de aer condiționat, astfel încât să vă puteți bucura de o atmosferă confortabilă în încăperea dumneavoastră.

În magazinul nostru Jara.md veți găsi o gamă largă de aparate de aer condiționat tip canal de la producători de top, care sunt foarte fiabile, durabile și eficiente. Oferim garanție pentru toate produsele noastre, astfel încât puteți fi siguri de calitatea și fiabilitatea acestora.

Comandați un aparat de aer condiționat tip canal cu livrare din magazinul nostru Jara.md și bucurați-vă de o atmosferă confortabilă în încăperea dvs!

Vezi totarrow down
Vezi cum găsești adresa magazinului JARA Chișinău pe hartă

© 2024 Jara.md - Magazin specializat pe sisteme de incalzire si climatizare in Moldova Купить кондиционер в Кишиневе