RU

Accesorii conditionere

Ce accesorii de aer condiționat găsiți în magazinul nostru?

În magazinul nostru puteți găsi o gamă largă de accesorii pentru aparatele de aer condiționat care pot contribui la îmbunătățirea funcționalității și a capacității de utilizare a acestora. Unele dintre acestea sunt enumerate mai jos:

 1. Telecomenzi: vă permit să controlați aparatul de aer condiționat de oriunde din încăpere, fără a fi nevoie să vă mișcați de pe scaun.
 2. Filtre: ajută la eliminarea diverșilor poluanți din aer, cum ar fi praful, polenul, bacteriile și alte particule, făcând aerul din interior mai curat și mai sigur de respirat.
 3. Suporturi pentru aer condiționat: Acestea sunt utilizate pentru a fixa aparatul de aer condiționat pe perete sau pe tavan și asigură siguranța și stabilitatea aparatului de aer condiționat.
 4. Țevi pentru aparatul de aer condiționat: sunt necesare pentru a conecta unitățile interioare și exterioare ale aparatului de aer condiționat și sunt disponibile în diferite lungimi și diametre.
 5. Releele de timp: permit aparatului de aer condiționat să pornească și să se oprească automat la intervale de timp prestabilite, ceea ce ajută la economisirea energiei și la îmbunătățirea confortului din încăpere.
 6. Extensii pentru aparatul de aer condiționat: necesare pentru a prelungi cablul de alimentare al aparatului de aer condiționat dacă distanța dintre aparatul de aer condiționat și priză este prea mare.
 7. Husele de protecție: sunt utilizate pentru a proteja unitățile de aer condiționat de praf, murdărie, soare și alți factori externi, ceea ce ajută la prelungirea duratei de viață a unității.
 8. Huse de protecție împotriva coroziunii: concepute pentru a proteja aparatele de aer condiționat împotriva coroziunii, deosebit de importante în condiții de umiditate ridicată sau de aer sărat.

Acestea sunt doar câteva dintre accesoriile pentru aparatele de aer condiționat care le pot îmbunătăți eficiența, siguranța și confortul de utilizare.

Jara are plăcerea de a oferi o gamă largă de accesorii pentru aer condiționat în Moldova. Oferim următoarele accesorii:

 • Telecomanzi pentru orice marca
 • Kit de montare pe perete pentru montarea unității interioare a unui aparat de aer condiționat
 • Rack pentru montarea unității exterioare pe acoperișul clădirii sau pe sol
 • Pompă de drenaj pentru evacuarea automată a condensului
 • Filtru pentru îndepărtarea prafului și a alergenilor
 • Set de țevi pentru conectarea unităților interioare și exterioare.

Aici veți găsi accesorii pentru aparate de aer condiționat de la producători de top, cum ar fi Daikin, Mitsubishi Electric, LG, Samsung, Panasonic, etc.

Garantăm calitatea produselor noastre și asigurăm, de asemenea, livrare și instalare rapidă. Dacă aveți întrebări, tehnicienii noștri experimentați sunt întotdeauna gata să vă răspundă și să vă ajute să alegeți accesoriile potrivite pentru aparatul dumneavoastră de aer condiționat.

Contactați-ne astăzi pentru a comanda accesorii de aer condiționat la un preț avantajos și asigurați-vă un mediu confortabil și sănătos în casa sau biroul dumneavoastră!

Vezi totarrow down
Vezi cum găsești adresa magazinului JARA Chișinău pe hartă

© 2024 Jara.md - Magazin specializat pe sisteme de incalzire si climatizare in Moldova Купить кондиционер в Кишиневе