RU

Kit de amestec pentru incalzire in pardoseala

|

Kit de amestec pentru incalzire in pardoseala este parte integrantă a sistemului de încălzire prin pardoseală. Acesta reglează temperatura apei care circulă în conducte și asigură o distribuție uniformă a căldurii pe întreaga suprafață a podelei.

Principalele componente a kit-ului de amestecare includ:

 • Vana de amestecare - reglează temperatura apei din sistem;
 • Supapa de inversare a fluxului - previne circulația inversă a apei în sistem;
 • Manometru - indică presiunea din sistemul de încălzire prin pardoseală;
 • Gură de aerisire - îndepărtează blocajele de aer din sistemul de încălzire prin pardoseală.

În unitatea de amestec pot fi instalate și componente suplimentare, cum ar fi o pompă, un vas de expansiune, un filtru etc.

Există mai multe tipuri de Kit-uri de amestec pentru incalzire in pardoseala, în funcție de designul și funcționalitatea acestora. De exemplu, unitățile de amestecare simple, care includ doar o supapă de amestecare, pot fi utilizate în sistemele cu suprafețe mici de încălzire prin pardoseală. Kit-urile de amestecare mai complexe, care includ componente suplimentare, sunt utilizate în sistemele mai mari de încălzire prin pardoseală.

Este important să alegeți un kit de amestecare a încălzirii prin pardoseală adaptată la nevoile sistemului dvs. particular pentru a asigura o funcționare eficientă și longevitatea întregului sistem de încălzire prin pardoseală.

Cum se instalează un kit de amestec pentru încălzirea prin pardoseală

Instalarea unui kit de amestecare pentru încălzirea pardoselii poate fi puțin complicată, așa că este recomandabil să solicitați sfatul unui profesionist sau să urmați instrucțiunile producătorului. În termeni generali, procesul de instalare poate arăta în felul următor:

 1. Trebuie ales locul de instalare pentru kit-ul de amestec. Acesta trebuie să fie accesibil pentru conectarea la conductele de încălzire prin pardoseală și la cele ale boilerului.
 2. Pregătiți uneltele și materialele de care veți avea nevoie pentru instalare, cum ar fi țevi, fitinguri, conexiuni flexibile, unelte pentru strângerea conexiunilor etc.
 3. Asamblați kit-ul de amestecare în conformitate cu instrucțiunile producătorului. În mod normal, aceasta este formată dintr-o vană de amestec, o pompă de circulație, un vas de expansiune și alte componente.
 4. Conectați țevile de pardoseală la supapa de amestec și la pompa de circulație. Asigurați-vă că conexiunile sunt strânse suficient.
 5. Conectați țevile la cazan sau la o altă sursă de căldură, folosind fitinguri și furtunuri flexibile, dacă este necesar.
 6. Porniți sistemul și verificați dacă funcționează. Verificați dacă apa caldă circulă corect prin țevi și dacă temperatura camerei atinge nivelul specificat.

Este important să rețineți că instalarea unității de amestecare poate depinde de modelul și tipul specific de sistem de încălzire, așa că trebuie să studiați cu atenție instrucțiunile producătorului și, dacă este necesar, să contactați un profesionist.

Modele de kit-uri de amestecare pentru încălzirea prin pardoseală

Există multe modele a kit-urilor de amestecare pentru încălzire prin pardoseală, care pot varia în ceea ce privește designul, funcționalitatea și dimensiunea. Unele dintre cele mai populare modele includ:

 • Saksun SSM este un kit de amestecare compactă cu control al temperaturii și al înălțimii, rezervor de expansiune cu membrană și sistem anti-îngheț.
 • Oventrop Regudis W-HT - kit de amestecare cu vană de amestec termostatică, vas de expansiune încorporat, conexiune la un regulator termostatic extern și egalizare automată a presiunii.
 • Giacomini R470X - kit de amestecare universală cu până la 12 circuite de traseu de căldură, echipată cu regulatoare de temperatură și actuatoare controlate termostatic.
 • ESBE VTC 511 - unitate de amestecare compactă cu termostat electronic, telecomandă și protecție la îngheț.
 • Buderus Logafix WPT 300M este o unitate de amestec cu control al temperaturii și debitului, vas de expansiune încorporat, protecție la îngheț și egalizare automată a presiunii.
 • Danfoss FH-WC - kit de amestecare compactă cu termostat electronic și sistem de control, conectivitate cu telecomanda și protecție împotriva înghețului.

Alegerea unui kit de amestecare pentru încălzirea prin pardoseală depinde de cerințele specifice și de instalație. Din acest motiv, cel mai bine este să contactați expertul nostru, care vă va sfătui.

Magazinul Jara in Moldova are plăcerea de a oferi o gamă largă de kit-uri pentru încălzire prin pardoseală de la producători de top. Oferim numai modele de calitate și fiabile, care sunt potrivite pentru diferite tipuri de încălzire și sisteme de încălzire prin pardoseală.

În sortimentul nostru veți găsi kit-uri de amestecare de diferite configurații și seturi complete, cu un număr diferit de circuite și cu posibilitatea de a conecta dispozitive suplimentare. Toate unitățile au un design modern și sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, asigurând o durată de viață lungă și o funcționare sigură.

De asemenea, vă oferim consultanță și asistență în alegerea celei mai bune kit-uri de amestecare pentru sistemul dumneavoastră de încălzire și de încălzire prin pardoseală.

Cumpara kit-uri de amestecare pentru încălzire prin pardoseală de la Jara cu livrare în Chișinău și Moldova.  

Vezi totarrow down
Vezi cum găsești adresa magazinului JARA Chișinău pe hartă

© 2024 Jara.md - Magazin specializat pe sisteme de incalzire si climatizare in Moldova Купить кондиционер в Кишиневе