RU

PIED Polietilena

|

Ce este polietilena PIED?

PIED (polietilenă de joasă densitate) este un material polimeric care se obține din etilenă prin polimerizare. Ea are o densitate scăzută și aparține grupului de materiale termoplastice.

Polietilena de joasă densitate oferă o serie de avantaje, printre care:

 

 • flexibilitate și elasticitate ridicate;
 • rezistență la coroziune, la substanțe chimice și la radiațiile UV;
 • rezistență bună la impact;
 • ușurință și ușurință în manipulare.

Aceste proprietăți fac din polietilena de joasă densitate un material ideal pentru utilizare în diverse domenii, inclusiv în filme și ambalaje, sisteme de conducte, izolații, textile, jucării etc.

În plus, există și PEX (polietilenă reticulată), care are o stabilitate termică ridicată și este utilizată ca material pentru sistemele de conducte, în special în sistemele de încălzire și de alimentare cu apă caldă. PEX este mai durabil și mai rezistent la căldură decât PIED.

La ce folosește polietilena PIED

PIED (polietilenă de joasă densitate) este concepută pentru o varietate de aplicații datorită proprietăților sale unice. De exemplu:

 1. Industria filmelor și a ambalajelor: Datorită densității sale scăzute și elasticității ridicate, PIED este materialul ideal pentru producerea diferitelor tipuri de ambalaje și filme, cum ar fi pungi, folie cu bule, manșoane etc.
 2. Fabricarea sistemelor de conducte: Polietilena este unul dintre cele mai comune materiale pentru sistemele de conducte datorită densității sale scăzute, rezistenței la coroziune și ușurinței de instalare. Este utilizată pe scară largă în sistemele de alimentare cu apă, canalizare și gaze.
 3. Producția de materiale de izolație: Polietilena este utilizată ca material pentru producția de materiale de izolație, cum ar fi izolația termică și izolarea fonică. Conductivitatea sa termică scăzută și rezistența ridicată la coroziune o fac ideală pentru aceste aplicații.
 4. Producția de materiale textile: PIED este utilizată în producția de materiale textile, cum ar fi perdele, cuverturi de pat și îmbrăcăminte, datorită moliciunii și flexibilității sale.
 5. Fabricarea jucăriilor: Datorită siguranței și durabilității sale, PIED este adesea utilizat la fabricarea jucăriilor pentru copii.

În plus, polietilena este utilizată și în alte industrii, cum ar fi medicina, agricultura, industria auto etc.

Principalele avantaje ale polietilenei PIED ?

PIED (polietilena de joasă densitate) are o serie de avantaje care o fac un material popular pentru utilizare în diverse industrii. Unele dintre principalele avantaje ale PIED includ:

 • Densitate scăzută: PIED are o densitate scăzută, ceea ce îl face ușor și ușor de transportat și instalat.
 • Rezistență ridicată la coroziune: Polietilena este rezistentă la coroziune, ceea ce o face ideală pentru utilizarea în conducte și în sistemele de apă și canalizare.
 • Flexibilă și elastică: Foarte flexibilă și elastică, este ideală pentru utilizarea în filme și ambalaje, precum și pentru aplicații de izolare.
 • Rezistență ridicată: Are o durabilitate ridicată, ceea ce îl face ideal pentru utilizarea în jucării, sisteme de conducte și alte produse.
 • Toxicitate scăzută: Este un material sigur, care nu emite substanțe toxice, ceea ce îl face ideal pentru utilizarea în produse medicale și pentru copii.
 • Ușor de instalat: ușor de montat și de îmbinat, ceea ce îl face ideal pentru utilizarea în sistemele de conducte și în alte construcții.
 • Cost redus: este un material relativ ieftin, ceea ce îl face accesibil unei game largi de consumatori.

Toate aceste avantaje îl fac un material popular pentru utilizare într-o varietate de industrii și aplicații.

Suntem încântați să vă oferim să cumpărați PIED (polietilenă de joasă densitate) de înaltă calitate de la magazinul Jara din Moldova.

PIED este un material versatil care este utilizat pe scară largă în diverse industrii, cum ar fi conductele, ambalajele, materialele de izolare, medicina și altele.

PIED-ul nostru este în deplină conformitate cu standardele de calitate și siguranță. Are o densitate scăzută, rezistență ridicată la coroziune, flexibilitate, rezistență ridicată și toxicitate scăzută, ceea ce îl face un material ideal pentru utilizarea în diverse aplicații.

Oferim o gamă largă de PIED în diferite densități și dimensiuni pentru a se potrivi tuturor nevoilor dumneavoastră. De asemenea, asigurăm transport maritim în toată Moldova și garantăm procesarea rapidă a comenzilor.

Nu ratați ocazia de a cumpăra polietilenă calitativă PIED la un preț accesibil de la magazinul Jara din Moldova. Plasați comanda acum și primiți un produs de înaltă calitate în cel mai scurt timp posibil. 

Vezi totarrow down
Vezi cum găsești adresa magazinului JARA Chișinău pe hartă

© 2024 Jara.md - Magazin specializat pe sisteme de incalzire si climatizare in Moldova Купить кондиционер в Кишиневе