RU

Fitinguri alama

|

Care sunt avantajele principale a fitingurilor din alamă?

Fitingurile din alamă prezintă o serie de avantaje față de alte tipuri de accesorii. Iată câteva dintre acestea:

 • Rezistență ridicată: alama este un material foarte rezistent, ceea ce le face durabile și fiabile.
 • Rezistența la coroziune: Alama are o bună rezistență la coroziune, ceea ce le face o alegere ideală pentru aplicațiile de apă și încălzire.
 • Rezistență la temperaturi ridicate: țevile din alamă pot rezista la temperaturi ridicate, ceea ce le face potrivite pentru aplicațiile de încălzire.
 • Ușor de instalat: țevile din alamă sunt ușor de instalat și sunt potrivite pentru conectarea cu diferite materiale de țevi.
 • Estetice: sunt plăcute din punct de vedere estetic și pot fi folosite pentru a îmbunătăți aspectul sistemului de conducte.

În general, țevile din alamă sunt o soluție fiabilă și durabilă pentru sistemele de alimentare cu apă, încălzire și alte sisteme de conducte. Cu toate acestea, înainte de a achiziționa fitinguri din alamă, este important să verificați dacă acestea îndeplinesc standardele de calitate și siguranță.

Unde sunt folosite fitingurile din alamă?

Aceste modele sunt folosite în diverse domenii și industrii în care trebuie conectate țevi sau conducte. Iată câteva dintre domeniile în care fitingurile din alamă sunt utilizate cel mai frecvent:

 1. Sisteme de alimentare cu apă și canalizare: țevile din alamă sunt utilizate pe scară largă în sistemele de alimentare cu apă și canalizare pentru a conecta țevi de diferite diametre și materiale. De asemenea, acestea se folosesc la conectarea de filtre și pompe.
 2. Încălzire: se utilizează pe scară largă în sistemele de încălzire, unde trebuie îmbinate țevi de diametre și materiale diferite.
 3. Industrie: utilizate în industrie, unde este necesară conectarea conductelor pentru transportul diferitelor substanțe și materiale.
 4. Medicină: Țevile din alamă pot fi utilizate în dispozitive și echipamente medicale pentru conectarea țevilor.
 5. Industria automobilelor: fitingurile din alamă pot fi utilizate în industria automobilelor pentru a conecta țevile din sistemele de alimentare cu combustibil și de răcire.

În general, țevile din alamă sunt utilizate pe scară largă în multe domenii și industrii în care sunt necesare conexiuni de țevi fiabile și durabile.

Ce modele de fitinguri din alamă exista?

Există multe modele diferite de fitinguri din alamă, fiecare cu propriile caracteristici și aplicații. Mai jos sunt enumerate câteva dintre cele mai comune modele de fitinguri din alamă:

 • Racorduri de compresie: acestea sunt țevi care sunt îmbinate prin comprimarea unui inel care se află între țeavă și piuliță. Acestea sunt utilizate pe scară largă în sistemele de alimentare cu apă și de încălzire.
 • Racorduri filetate: acestea sunt țevi care sunt îmbinate prin filetarea capetelor țevii și a racordului. Acestea sunt utilizate pe scară largă în sistemele de alimentare cu gaz și în sistemele industriale.
 • Racorduri sudate: acestea sunt racorduri care sunt unite prin sudare. Acestea sunt utilizate în zonele greu accesibile, unde este necesară o conexiune fiabilă și durabilă a țevilor.
 • Racorduri cu cuplare rapidă: acestea sunt țevi care sunt îmbinate prin împingere sau rotire. Acestea sunt utilizate în sistemele de alimentare cu apă, unde fitingurile trebuie instalate sau înlocuite rapid.
 • Racorduri pentru racorduri cu flanșă: acestea sunt racorduri care sunt utilizate în sistemele de înaltă presiune. Acestea sunt conectate prin atașarea de flanșe la capetele țevilor și fitingurilor.
 • Fitinguri pentru țevi multistrat: se folosesc la conectarea țevilor multistrat, cum ar fi PEX-AL-PEX. Acestea asigură o conexiune fiabilă și durabilă între straturile de țevi.

În plus, există diferite tipuri de conexiuni, cum ar fi îmbinările în T, unghiurile, îmbinările drepte, îmbinările de tranziție etc. Tipul specific de racord se alege în funcție de cerințele și condițiile sistemului de conducte specific.

Magazinul Jara.md - partenerul dvs. de încredere în furnizarea de soluții de calitate pentru nevoile dvs. în sistemele de conducte.

Oferim o gamă largă de fitinguri din alamă de diferite modele și tipuri, care sunt potrivite pentru toate tipurile de sisteme de conducte și îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate. Produsele noastre sunt fabricate din materiale durabile și fiabile, asigurând longevitatea și stabilitatea întregului sistem.

Oferim următoarele fitinguri din alamă:

 1. Țevi de compresie;
 2. Țevi filetate;
 3. Racorduri sudate;
 4. Țevi cu conectare rapidă;
 5. Fitinguri pentru conexiuni cu flanșă;
 6. Racorduri pentru țevi multistrat.

Suntem încrezători că în magazinul nostru veți găsi modelul potrivit pentru nevoile dumneavoastră. În plus, vă oferim prețuri competitive și livrare rapidă pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații despre gama noastră de fitinguri din alamă și condițiile de comandă. Suntem întotdeauna gata să vă ajutăm cu selecția și să vă răspundem la orice întrebări pe care le aveți. Faceți alegerea corectă și alegeți țevile din alamă din magazinul Jara.md!

Vezi totarrow down
Vezi cum găsești adresa magazinului JARA Chișinău pe hartă

© 2024 Jara.md - Magazin specializat pe sisteme de incalzire si climatizare in Moldova Купить кондиционер в Кишиневе