RU

PPR Polipropilena

|

La ce se utilizează polipropilena PPR?

PPR (polipropilenă) este un material polimeric utilizat pentru producerea de țevi și fitinguri pentru sistemele de alimentare cu apă și de încălzire. Țevile și fitingurile din polipropilenă au o serie de avantaje în comparație cu alte materiale:

Rezistență la temperaturi și presiuni ridicate. Țevile și fitingurile din polipropilenă pot rezista la temperaturi de până la 95 de grade Celsius și la presiuni de până la 25 bar.

Rezistență chimică. Materialul este rezistent la multe substanțe chimice, inclusiv acizi, baze și solvenți.

Nu se corodează. Polipropilena nu corodează, ceea ce o face ideală pentru utilizarea în sistemele de alimentare cu apă și de încălzire.

Ușor și ușor de instalat. Sunt foarte ușoare, ceea ce le face ușor de instalat și de transportat.

Durabilitate. Materialul este foarte rezistent și durabil, ceea ce face posibilă utilizarea sistemelor de alimentare cu apă și de încălzire timp de zeci de ani.

Utilizarea țevilor și fitingurilor din polipropilenă face posibilă crearea unor sisteme de apă și încălzire fiabile și sigure, care vor servi pentru o perioadă lungă de timp și nu vor necesita reparații și înlocuiri constante.

Țevi din polipropilenă de înaltă calitate

PPR (polipropilenă) este unul dintre cele mai populare materiale pentru conducte în sistemele de alimentare cu apă. Acest material este foarte rezistent la temperaturi și presiuni ridicate, având, de asemenea, o bună rezistență chimică și durabilitate.

Țevile din polipropilenă PPR au o suprafață interioară netedă, ceea ce le permite să asigure o viteză mare de curgere a apei fără pierderi de presiune semnificative. În plus, PPR este necorozivă și nu ruginește, ceea ce o face o alegere excelentă pentru sistemele de apă și încălzire.

Magazinul nostru din Jara oferă numai țevi PPR din polipropilenă de înaltă calitate, de la mărci bine cunoscute. Oferim, de asemenea, o gamă largă de fitinguri și accesorii pentru țevile din polipropilenă, care fac mai ușoară și mai sigură instalarea unui sistem de apă în casa sau biroul dumneavoastră.

Ce modele de țevi din polipropilenă PPR sunt disponibile?

Țevile din polipropilenă (PPR) sunt disponibile în diferite diametre și grosimi. În magazinul Jara puteți găsi țevi din polipropilenă în următoarele diametre:

 • 20 mm
 • 25 mm
 • 32 mm
 • 40 mm
 • 50 mm
 • 63 mm
 • 75 mm
 • 90 mm
 • 110 mm
 • 160 mm
 • 200 mm

Grosimea peretelui de PPR poate varia, de asemenea,. În mod normal, grosimea peretelui depinde de diametrul țevii, dar în magazinul nostru puteți alege un model cu diferite grosimi de perete pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră.

Țevile PPR pot fi fie cu un singur strat, fie cu mai multe straturi. Țevile PPR multistrat sunt formate din mai multe straturi: un strat interior din polipropilenă, un strat stabilizator și un strat exterior din polipropilenă sau alt material. Acestea sunt mai rezistente și mai fiabile decât țevile cu un singur strat.

În Jara puteți găsi țevi din polipropilenă în diferite modele, diametre, grosimi și culori, permițându-vă să găsiți țevile perfecte pentru toate nevoile dumneavoastră de apă și încălzire.  

Vezi totarrow down
Vezi cum găsești adresa magazinului JARA Chișinău pe hartă

© 2024 Jara.md - Magazin specializat pe sisteme de incalzire si climatizare in Moldova Купить кондиционер в Кишиневе